Majstori svog zanata u borbi za DRUGI KRUG! Ko zaslužuje prolazak- šarmantna šahistkinja ili dobroćudni veterinar?

PROSLI NNK SNIMANJE 12102022 FOTO ELENA 4 ok

Emisija “Nikad nije kasno“ već osam godina za redom poligon je za ostvarenje snova veterana koji sa neverovatnim entuzijazmom dolaze da se predstave na velikoj sceni. Takav scenario odigrao se i sinoć u sedmoj emisiji prvog kruga, kada je šestoro izuzetnih vokala pokazalo šta zna.

Ipak, nisu svi bili te sreće da se plasiraju direktno u drugi krug takmičenja, pa je tako sada sudbina Marije Manakove i Marinka Maleševića u vašim rukama.

ipiccy image30 1

Simptična Ruskinja Marija Manakova, po zanimanju novinar, osvojila je žiri činjenicom da je srpska reprezentativka u šahu i velemajstor, dok joj se kada je trebalo da pokaže pevački talenat, dogodio peh na sceni.

Pesmu koju je odabrala nije otpevala kako treba, te je zatražila da to učini opet iako žiri ništa loše nije primetio ni u prvom izvođenju. Ali kao veliki perfekcionista u svemu što radi, Marija je numeru ponovila i bila zadovoljnija, iako joj to nije pomoglo da se plasira direktno dalje.

mm2

Njen aktuelni duelista Marinko Malešvić ujedno je i najstarij takmičar ove sezone, pevanjem i sportom se bavi iz hobija, dok mu je primarno zanimanje veterinar.

S obzirom da se žiriju predstavio kao amater, ne čudi što su nakon njegovog predstavljanja svi ostali u čudu.

mm1

Digli ste pravu prašinu ovde, to je sve samo nije amaterski–poručio mu je član žirija Peđa Blizanac, dok su se Mare i Aleksandra Bursać složili i dodali da je Marinko pravi gospodin.

Na vama je da date glas jednom od njih i podržite ga u borbi ostvarenja snova, a to možete učiniti klikom na fotografiju ispod. Glasanje traje do sutra u ponoć.

glasanje
Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: T. Bogavac