Login/Registracija

ISPLIVAO NIKAD VIĐENI SNIMAK: Ovako je Neda Ukraden izgledala dok je bila u ljubavi sa Sašom Popovićem (VIDEO)

U svojoj autobiografiji „Zora je svanula“, koja je nedavno ugledala svetlost dana, Neda Ukraden je pisala o brojnim zanimljivostima iz svog života, a ono što je posebno privuklo pažnju publike bili su detalji koji se tiču njenog ljubavnog života.

Kako je pevačica opisala, jedan period svog života provela je sa Sašom Popovićem, a za njihovu ljubav birala je najlepše reči.

Pevačica je u autobiografiji otkrila kako se upoznala sa Popovićem i kako je tekla njihova veza, ali je i priznala zbog čega su se rastali.

-Morao sam da budem načisto – da li ti mene, Neki, voliš ili ne’, upitao je direktno, da nije moglo direktnije. ‘Auuu, pa ti si zbog toga došao u četiri ujutru… Da čuješ odgovor! Mogla sam ti i telefonom to reći! Nije trebalo da trošiš novac na gorivo i cveće’, pokušavala sam da budem duhovita i da ga malo nasmejem. Gledao me je smrtno ozbiljan. Takvog ga dotad nisam videla. ‘Znači ne voliš me! U redu, to sam želeo čuti’, reče odlučno, ustade i krenu prema vratima. ‘Alo, gde ćeš? Kud si krenuo’, brzo sam stala ispred njega jer sam videla da je vrag odneo šalu i da će tako umoran, u cik zore, otići. Gledala sam ga u oči i izgovorila glasno: ‘A šta ako ti kažem da te volim? Šta ćemo sad?’ Stajali smo kod vrata kao dva matora deteta koja se nešto inate i svaljuju krivicu jedno na drugo. Pored vrata, tužne, pokisle face, delovao mi je još sitnije, nekako kao dete, kao malo pokislo mače – opisala je Neda.

Do raskida je došlo jer su razlike u njihovim karakterima bile nepremostive. Međutim, dok je trajala ljubav, pevačica je važila za jednu od najlepših na našoj muzičkoj sceni.

Mnogi kažu da je baš u tom periodu Neda Ukraden posebno blistala, a na svojim nastupima zračila je harizmom koja je retko koga ostavila ravnodušnim.

Podsetimo, nakon objavljivanja Nedine knjige, Saša je otkrio da li je ona zaista bila fatalna po njega, kao što je opisala u svojoj autobiografiji i da li je tačno da je Brena bila ljubomorna na nju.

Pa nije baš tako, kada bih ja napisao knjigu ne znam da li bi bila ikada prodavanija knjiga u državi. Nekako da iznosim intimu sad, šta mi se dešavalo pre Suzane, u mladosti, moje ljubavi, s kim sam bio…Mislim da ja to ne bih pisao, ali dobro, ona ima svoju politiku i neke svoje želje. Ono što je ona napisala, napisala je, ali ja kažem da nije bilo baš sve tako. Brena nikada nije bila ljubomorna na Nedu, to je bio vrhunac naše popularnosti. Ko bi mogao Brenu tada da zameni? Niko, jedino Tito, mada je i Neda bila veoma popularna, ne mogu da kažem – iskreno je odgovorio Saša.

Foto: Z.K.Mjunja/Instagram,
Autor: A. Milinković/NovaS