Login/Registracija

Topalko pokazao staru kuću u kojoj je rođen: „Verujte mi i tada sam bio srećan“ (FOTO)

Još dok se takmičio u „Zvezdama Granda“, Milan Topalović Topalko je isticao da potiče sa sela i nikada se toga nije stideo.

On je kao dete živeo u selu Trudovu na Zlataru i jednom prilikom je na društvenim mrežama pokazao kako izgleda njegovo imanje. Tu se vidi i dedina kuća u kojoj je pevač živeo do svoje 10. godine.

-U ovoj kući ja sam se rodio i živeo prvih 10 godina sa tada 6 članova porodice. Verujte mi i tada sam bio srećan – napisao je jednom prilikom pevač uz fotografiju rodne kuće.

Jednom prilikom je ponosno ispričao kako je do škole i po najvećem snegu po pet kilometara i nikada nije izostao sa nastave. Kako je rekao, upravo zbog toga je bolje rasuđivao i snalazio se.

– Moje detinjstvo je bilo detinjstvo kao i svakog deteta koje živi na selu, a to selo nije selo kao što je to Šumadija. Planinska sela su bila mnogo teška za život, bili su veliki snegovi. Kada smo išli u školu idemo peške pet kilometara, a snegovi budu veliki, ali nikada moje društvo i ja nismo izostajali bez obzira na to što je sneg napadao. Išli smo kao pačići za jednim Petrom Topalovićem, koji je bio domar u školi. Nas petoro-šestoro dođemo u školu, pa onako skroz mokri sušimo se pored furune prva dva sata, onda malo učimo, a potom nazad kući. U tom trenutku nam ništa nije bilo teško, to su bili uslovi za koje mi znamo i to nam je bilo normalno. Tada za bolje nismo znali. Svi mi koji smo to prošli, brže smo i sazreli. Kada sam počeo profesionalno sa 16 godina da se bavim ovim poslom, ja sam bolje rasuđivao i snalazio se, moraš da izdržiš kad je teško. Kada pogledam ovu generaciju koja je odrasla u boljim uslovima, oni kasne sigurno 10 godina po svemu za razliku od nas koji smo živeli u takvoj sredini – kazao je Topalko jednom prilikom.

Foto: Z.K.Mjunja/Instagram,
Autor: A. Milinković