Login/Registracija

Ilda Šaulić odala počast Tini Tarner: Oprostila se od muzičke legende ispred čije kuće je ostavila ovo (VIDEO)

Smrt Tine Tarner rastužila je brojne fanove širom sveta, među kojima je i Ilda Šaulić koja je iskoristila priliku da oda počast preminuloj pevačici.

Pevačica je iskoristila da posle nastupa koji je imala u Cirihu, ostane još dva dana kako bi kao i mnogi turisti došla do kapije vile u kojoj je legendarna pevačica živela do poslednjeg dana.

Ilda je imala veliku želju da i ona kao i mnogi koji su voleli Tinu, kupi neki mali suvenir i ostavi ga na kapiji vile. Tako je i uradila, iako nije bilo lako doći do same kapije, jer su kolone ljudi koji pevačici odaju poslednju počast dugački, ali Ilda je bila strpljiva – objasnio je jedan od Ildinih bliskih prijatelja, prenosi Informer.

 Ilda se nedavno u jednoj Grandovoj emisiji osvrnula i na estradna prijateljstva pa je otkrila da je ona tip osobe koja oko sebe ima mali krug ljudi.

-Živimo u nekom vremenu kada se brzo živi, nekako je sve postalo instant i sve se menja. Postalo je vrlo promenjivo sve i prijateljstvo i saradnici, druženja, ma sve je nekako dugačije. Ja imam tu sreću da sam okružena ljudima koje volim i koji su bili u mom životu i pre deset i više godina i danas su tu – rekla je Ilda.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.