Login/Registracija

Sanja Kužet otkrila favorite u „Zvezdama Granda“: „One su kidalice!“ (VIDEO)

U potpuno kežual izdanju i bez šminke Sanja Kužet stigla je na snimanje nove epizode „Zvezda Granda“ i pred početak sedmog kruga otkrila kako teku snimanja i da li ima više tenzije budući da smo na korak do finalne večeri.

Privodimo kraju. Danas i sutra radimo sedmi krug takmičenja, ostalo nam je još polufinale i finale. Ovo sad kad je završnica je zadovoljstvo raditi u svakom smislu te reči. Već su se profilisali oni najbolji i jedva čekam da vidim šta su spremili za danas- sa osmehom je istakla voditeljka, a potom dodala:

-Već mislim da otprilike znaju ko tu još može nešto da pokaže iako naravno uvek postoje iznenađenja. Ja ne bih govorila unapred. Žiri je mnogo radio i mnogo im je stalo da imaju finaliste u takmičenju ali sam sigurna da oni koji zaslužuju da će imati mesto u finalu.

S obzirom da je godinama deo najpopularnijeg muzičkog takmičenja Sanja ne krije da je i ona naučila mnogo toga u muzici te da može da oseti ko ima sve predispozicije da bude zvezda.

-Dugogodišnje iskustvo je učinilo da možda umem da prepoznam tu zvezdu, ali nije to nauka i gledaoci su uspeli iz godine u godinu da prepoznaju šta je to što bi oni voleli da slušaju i gledaju. Što se tiče komentarisanja ne bih se mnogo petljala ali mogu da čujem neke osnovne stvari. Imam i ja nekog osnovnog muzičkog obrazovanja pošto sam završila Osnovnu muzičku školu tako da nisam ja baš ovde sasvim slučajno. Nekako su kockice poklopile – sa osmehom je otkrila Sanja Kužet.

Iako nije želela da imenuje svoje favorite ovogodišnje sezone, voditeljka je misterioznim odgovorom svima zagolicala maštu.

-Ne bih govorila, ali postoje dve žene koje su baš kidalice, žargonski rečeno. Ako budu pametno i mudro igrale biće zvezde. Znate nije to samo ovo, karijera se gradi sa još mnogo spoljnih faktora. Moraju da imaju nekog dobrog mentora dalje kroz karijeru da bi ona opstala, nije to tako jednostavno- objasnila je za Grand.

Epitet najlepše voditeljke ponosno nosi već godinama te je otkrila kako i nakon dve decenije karijere reaguje na komplimente.

Mislim da su mi bili dobri koraci u predstavljanju same sebe, u smislu gradnje imidža. Pravi put sam birala, iako se nisam trudila skrenula sam pažnju definitivno. Drago mi je što posle dvadeset godina karijere i sa mojih četrdeset godina mi kažu da sam lepa. Prija mi kad čujem takve komentare- iskrena je Sanja.

Šta je još otkrila saznajte u videu ispod:

POGLEDAJTE I:

Foto: A. Dačić,
Autor: J. Jović/ A. Dačić