Login/Registracija

Ana Bekuta kao prava dama: Pevačica u ležernoj kombinaciji, a svima je za oko zapao jedan detalj (FOTO)

Ekipa najgledanije emisije na Balkanu „Zvezde Granda“ nastavila je i danas snimanje na Košutnjaku. Čuvena osmorka stigla je u studio, a naše dame su još jednom zablistale u sjajnim odevnim kombinacijama.

Među prvima na snimanje je stigla i pevačica Ana Bekuta koja je i danas privukla pažnju svojim modnim odabirom. Ana nas je sve opet iznenadila prolećnim stajlingom, pa je ponovo oduševila sveprisutne modnom kombinacijom veselih boja.

Ovoga puta pevačica je izabrala lepršavu haljinu, gornji deo u svetlo plavoj, a donji u žutim tonovima dok joj je kosa uvijena u blage lokne ležerno padala niz ramena.

Odevnu kombinaciju pevačica je upotpunila sa plavom tašnom i plavim džemperom. Kako je ovih dana u Beogradu vreme promenjivo, Ana se obezbedila u slučaju da padne kiša.

Međutim, iako je osmeh Anin zaštitni znak, svi su primetili da je ovog puta pevačica na snimanje došla veoma ozbiljna što od nje do sada nismo navikli.

Iako nije poznato zbog čega je ovog puta osmeh na pevačicinom licu izostao, svi su ostali očarani i današnjim stjlingom, a Ana iz dana u dan pokazuje kako treba da izgleda prava dama.

Foto: Filip P.,
Autor: I.Grk