Login/Registracija

Mili stigao na snimanje i opasno potkačio Bosanca (VIDEO)

U toku je još jedan snimajući dan popularnog muzičkog šou programa „Zvezde Granda“, a članovi žirija okupljaju se u studiju na Košutnjaku kako bi tik pred nastup učestvovali u poslednjim pripremama svojih pulena.

Danas je među prvima na snimanje stigao Aleksandar Milić Mili koga su na ulazu dočekali mnogobrojni pripadnici sedme sile.

Kompozitor nije bio preterano raspoložen da razgovara sa novinarima, ali je na pitanje da li su kandidati spremni dao simpatičan odgovor i usput potkačio kolegu iz žirija Dragana Stojkovića Bosanca.

Spremni su kao zapete puške, pogotovo Bosančevi kandidati – rekao je kratko Mili kroz osmeh.

Podsetimo, dugogodišnji član žirija Dragan Stojković Bosanac tokom šestog kruga takmičenja ostao je bez predstavnika svog tima nakon što je iz daljnjeg takičenja ispala kandidatkinja Marija Previšić koja je bila njegova poslednje pulenka.

Pa mislim da je to OK jer prosto čovek koji vodi emisiju sagledava to sa jedne drugačije perspektive, kandidate koji bi trebalo posle takmičenja da ostave utisak i postanu popularni, te da svojim pojavljivanjem promovišu Grand i ovu emisiju – smireno je odgovorio harmonikaš.

Po svemu sudeći ovo je samo početak šala na Bosančev račun, a kao će reagovati ostaje nam da ispratimo u novom krugu vašeg omiljenog šou programa „Zvezde Granda“.

Ceo intervju Dragana Stojkovića Bosanca u kome komenatriše novonastalu situaciju možete poslušati u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja/Printscreen,
Autor: I.Grk