Hrvatski sud doneo konačnu odluku da zabrani koncert naših pevača: Oglasio se Keba i goniteljima poručio samo jedno

ana zorana keba1

Gradonačelnik Pule, Filip Zoričić, nedavno je zabranio nastupe Ane Bekute, Zorane Mićanović, Duška Kuliša i Dragana Kojića Kebe u ovom gradu, a potom se u ceo slučaj umešao tamošnji sud.

Firma koja organizator otkazanog koncerta, podnela je tužbu Trgovačkom sudu protiv Pula sporta, dvorane gde je trebalo da se održi pomenuti nastup, a nakon što se spekulisalo o mogućem preokretu, to se ipak neće desiti, saznaje „Glas Istre“.

Naime, koncert narodne muzike u Sportskom centru se ipak neće održati, odlučio je Trgovački sud u Pazinu, odnosno sudija Damir Rabar.

Dragan Kojic Keba

Nakon donete zvanične odluke o zabrani oglasio se Keba kao jedan od pevača koji su trebali da nastupe.

Svakom zabranom sam još čvršći, čistiji i bogatiji jer zabranjeni i gonjeni privlače zvezde, a gonitelji sivilo i sopstvenu tamu. I moja muzička lopta je od snega, ali i tek kako raste od guranja gonitelja. U svakom slučaju, žao mi je i na kraju ne može jedan čovek ili nekakva grupa nikada pokvariti utisak o hiljadama onih koji iskreno i od srca žele da me vide i čuju moju muziku i pesmu. Moj naslov je kao i uvek: „Bre gidi džanum za dušmani“– rekao je za Kurir.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.