Login/Registracija

Zorana Mićanović zavodnica mamba crna: Utegnuta u kožnu haljinu istakla svoje atribute u prvi plan (VIDEO)

Od kada se proslavila u „Zvezdama Granda“ i stekla regionalnu slavu hitom „Sikter“, Zorana Mićanović privukla je pažnju ne samo svojim glasom već i stasom za koji dobija veliki broj komplimenata.

Mlada pevačica svesna je da mora da ulaže u svoj izgled, pa se tako posvetila redovnom vežbanju u tertani, ali i trudu da svakim stajlingom izazove pažnju javnosti.

Bez kompleksa, Zorana na društvenim mrežama pokazuje sebe u svakodnevnim izdanjima i bez žminke, ali i u onim kada je ful sređena za svoje nastupe, a poslednjom objavom usijala je društvene mreže.

Naime, ona je objavila video na kome pozira ispred ogledala u kožnoj uskoj mini haljini koju je upotpunila sa rukavicama i visokim štiklama dok je zabacivala dugu crnu kosu.

„Prelepa si“, „Vau“, „Kao svetska zvezda“, samo su neki od komentara koje je dobila za ovaj stajling u kome je „izgrmela“.

Podsetimo, Zoranu su nedavno dotakli negativni komentari kada je u pitanju njen fizički izgled te je dala javno obećanje da će se u budućnosti pojavljivati bez šminke u emisijama u šta se ekipa našeg portala uverila.

-Iskreno, ja uvek ono što obećam ispunim. Stvarno su počeli da me nerviraju ti negativni komentari kako ja ne smem da se pojavim bez šminke, kako izgledam kao baba sa trideset i pet godina. Kao rova ja ne smatram da su žene od toliko godina babe, to pod jedan, a drugo ja jednostavno volim da se šminkam i možda nekada znam da preteram, ali evo nemam taj problem da se pojavim u emisiji kao što sam i obećala- istakla je Zorana za Grandov portal.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić