Login/Registracija

Nikola Rokvić pokazao izvajane mišiće od kojih vam neće biti dobro, pa fotokom iz teretane usijao mreže: „Ne odustajem“ (FOTO)

Pevač Nikola Rokvić oduvek je važio za jednog od najlepših muškaraca na našoj javnoj sceni koji nije zapostavio fizički izgled ni nakon što se oženio i osnovao porodicu, pa se danas može pohvaliti kako i dalje slovi za jednog od najzgodnijih na estradi.

On je nedavnoobjavio video na kome se vidi kako naporno trenira, i diže tegove kada je dobio podršku Andreja Maričića nekadašnjeg saborca iz šoua „Survivor“.

Koliko je posvećen izbalansiranom životu, pokazao je novom fotkom na kojoj pozira u teretani, a majica bez rukava otkrila je izvajane mišiće na rukama za koje je dobio mnoštvo komplimenata.

Ne odustajem…– napisao je on u opisu storija koji je podelio ističući kako je redovan i spreman na sve da istraje.

Podsećamo, Nikole je poznat kao veliki vernik koji je nedavno prodao i svoj nalog na društvenoj mreži Tviter, a sav prihod od prodaje dodelio je za obnovu puta do crkve u rodnom selu njegovog pokojnog oca, a pre dve nedelje je imao posebnu čast da bude kum slave jedne cvrkve, o čemu se oglasio na svom Instagramu.

– Danas sam Božijom milošću imao veliku čast da budem kum slave crkve Svetog Simeona na Novom Beogradu. Uvek je blagodatno biti u prisustvu Njegove Svetosti Patrijarha srpskog Porfirija. S praznikom– ponosno je istakao Rokvić.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić