Jana zapevala Šerifa u svom stilu i još jednom dokazala zbog čega je broj jedan: „Teška pesma, teške reči, bravo“ (VIDEO)

170435c68182da090125ea0bfd3dedab7030b27f

Pevačica Jana Todorović, važi za kraljicu dobrog provoda, a prepoznatljiva je i po svom autentičnom glasu ali i velikim hitovima koje ima iza sebe.

Nedavno je snimila duet sa dragim kolegom Šerifom Konjevićem pod nazivom „Ja sa tobom želim sve“ koji broji preko 2 miliona pregleda, a koliko ga ceni i poštuje i kao kolegu i kao pevača pokazala je i jednim snimkom koji je objavila na svom Instagramu.

Naime, Jana je u svom stilu uživo otpevala njegov hit „Burma“ sa takvom emocijom u glasu da niko nije ostao imun na njeno izvođenje.

Nizale su se čestitke od brojih kolega koje su se složile da je ovo uradila kao pravi profesionalac, ali i fanova koje je opčinila.

Jana Todorovic

„U srce pogađa“, „Teška pesma, teške reči“, „Otkinula si“, „Jedna je kraljica“, samo su neki od stotine komentara koji se nižu ispod ovog snimka.

Podsećamo, Jana nije krila sreću kada je otkrila kako je sa Šerifom snimila duet.

Duet sa kraljem, zaista sam počastvovana što je Šerif pristao da snimi tako dobru pesmu sa mnom. Ovo mi je najsrećniji i najlepši dan u mom životu. Šerife hvala ti od srca, nemoj da misliš da se šalim izjavila je Jana nakon što je dogovorena saradnja.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić