Hrvati udarili na Priju nakon spektakla u Zagrebu: „Nisi ispoštovala fanove, svi smo platili kartu jednako“

Hrvati udarili na Priju
Hrvati udarili na Priju

Aleksandra Prijović u ponedeljak je održala četvrti koncert od ukupno njih pet u zagrebačkoj Areni koji je izazvao

Pevačica se sada, nakon što su se slegli utisci, na svom Instagramu oglasila u susret poslednjem koncertu.

 –Kako smo se ludo proveli sinoć! Zagreb u srcu! – napisala je Prija.

Hrvati udarili na Priju

Međutim, njena objava izazvala je podeljene reakcije. Naime, brojni fanovi njene muzike žalili su se da se pevačica nije jednako potrudila za sve večeri, i da je četvrti koncert bio najbolji, a prvi najlošiji.

– Nije baš ispalo fer prema nama koji smo kupili karte za prvi koncert. Ne želim ulaziti u izbor gostiju niti sam ja kupila kartu zbog njih, ali činjenica je da je prvi koncert trajao najkraće, a za njega su većinom karte kupili oni najverniji koji te stvarno vole i slušaju i to pola godine pre koncerta – glasi jedan od komentara.

aleksandra prijovic sarajevo 2 7 768x512 1
Hrvati udarili na Priju

Sinoć u ponoć je koncert još uvek trajao, a mi koji smo bili na prvom koncertu smo već u to vreme bili ili kod kuće ili na putu do kuće. A svi smo kartu platili jednako. Aleksandra, obožavam ja tebe, ne osporavam da je ovo veliki uspeh i svaka čast na pet rasprodatih arena, ali nije ispalo korektno – glasi drugi komentar.

aleksandra prijovic sarajevo 2 11

– Sigurna sam da ste se zabavili puno više nego mi na prvom koncertu! Svaka čast na ogromnom uspehu, ali nisi ispoštovala sve fanove jednako kao što si obećala pre početka turneje da ćeš na svakom koncertu napraviti istu atmosferu i da će svi koncerti bit jednaki, pritom ne govorim o odabiru gostiju jer su svi gosti bili velike zvezde već o trajanju koncerta i mnogim drugim stvarima. Ispada da se ne isplati ići na tvoje prve koncerte – bio je još jedan komentar ispod objave.

Podsetimo, na četvrtom koncertu su se kao gosti pojavili Saša Matić, Lepa Brena, Jelena Rozga i Nataša Bekvalac.

(Story hr)

BONUS VIDEO- Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Zagrebu:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Č.