Katarina Živković besna zbog Aleksandre Prijović, žestoko odbrusila kolegama : „Ne razumem zavist i ljubomoru“

Katarina Živković besna zbog Prije

O uspehu Aleksandre Prijović svedoče rekordno rasprodate karte za najveće hale u regionu gde održava svoje koncerte, međutim i dalje postoje oni koji joj to osporavaju.

Među brojnim kolegama koje su podržale Priju je i Katarina Živković koja je za Grand otkrila šta zaista misli o koleginici.

Katarina Zivkovic ugovor 2

Katarina Živković besna zbog Prije, odbrusila kolegama

-Kao i svi normalni ljudi bez grama sujete, ona je jedna divna devojka koja je napravila fantastičnu karijeru i svaka joj čast na tome. I želim joj sve najbolje u životu – rekla je Kaća i naglasila da je Prijin uspeh apsolutno zaslužen.

-Njoj se nije desio uspeh preko noći. Devojka godinama radi na sebi, na svojoj karijeri, ima dosta hitova i mislim da je ovo negde i zasluženo, toliko Arena i toliko koncerata – objasnila je pevačica kojoj je posebno drago što je to dokaz muzičkog ukusa naših ljudi.

aleksandra prijovic sarajevo 2 6 768x512 1
Katarina Živković besna zbog Prije

Iako je ona jedna od onih koji poštuju tuđi uspeh, primetila je da je mnoge kolege osporavaju.

Ne razumem pojedine kolege koje ne mogu da sakriju zavist i ljubomoru i kažu da mogu i oni da napune Arene, ali da to njima ne treba, to mi je smešno– zaključila je Živkovićeva.

BONUS VIDEO- Katarina Živković otkrila zbog čega ne kiti jelku:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić