Istorijske scene na koncertu Aleksandre Prijović: Pogledajte sve detalje spektakla (VIDEO)

Aleksandra Prijović održala je sinoć četvrti po redu spektakl u zagrebačkoj Areni, a da publiku očekuje fantastična atmosfera najavila je pevačica na samom početku nezaboravnog šoua koji je priredila.

-Desilo se nešto što nisam mogla ni da zamislim, a to je da u svakom gradu do sada na koncertnoj turneji imam po 3 koncerta. Večeras je prvi put ovde imam četvrti koncert i ne možete da zamislite šta smo sve pripremili za vas večeras – rekla je Prija dok se spektakl zahuktavao.

0A0A1509

Osiim sjajnih hitova koje je puna dvorana pevala sa Prijom u glas, bilo je i nekoliko gostiju iznenađenja, a prvi je na scenu izašao Saša Matić.

-Aleksandra je i večeras dokazala da ljubav nema granica kada ste vi u pitanju – poručio je Matić, a Aleksandra je odgovorila.

0A0A1477

-Vrlo dobro se sećam kada sam prvi put ovde stala pored vas u sedmom mesecu trudnoće. I Aki je sada tu pored nas – rekla je vidno uzbuđena Prija.

0A0A1528

Emocije su savlada Priju i nešto kasnije pa je podelila emotivan trenutak sa publikom.

-Moji baka i deka su živeli u Zagrebu 20 godina. I danas, posle 30 godina sam išla sa njima da vidim kuću u kojoj su živeli. Videli su svoje prijatelje posle toliko vremena, i koji su večeras ovde. Želim vam da uvek plačete samo od sreće – ispričala je Prija a njene reči izazvale su opštu euforiju u Areni.

0A0A1532

Veoma emotivno je bilo i kada je na scenu izašla Nataša Bekvalac koja je oduvek podržavala Priju tokom njene karijere.

0A0A1726

Pravi lom nastao je kada je Prija zapevala hit grupe Magazin „Ginem“ koji je bio najava izlaska Jelene Rozge na scenu.

0A0A1902

Ipak najveću euforiju izazvao je i za neke neočekivani izlazak Lepe Brene na scenu koja je sa Rozgom i Prijom otpevala „Hajde da se volimo“, a svoj nastup završila je jednom emotivnom baladom.

0A0A1561 1
0A0A1755
0A0A1830
0A0A1945

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Aleksandra Prijović – Koncert Zagreb – 01.12.2023

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić