Događaj koji se ne propušta: Poznate ličnosti pozvale sve na koncert (VIDEO)

IMG d07996a8f5dd756c1b9f317d5f3d7f6c V

Predstojeći koncert koji je zakazan 22.novembra od 20 časova u MTS Dvorani „Perica Vasic i Gipsy Rhapsody band – Crno beli svet“, podržan je od strane kolega video porukom.

Pored mnogobrojnih muzičkih gostiju na ovom spektaklu neki od njih su poslali i video pozivnicu za svu vernu publiku, koju pozivaju da dodju te večeri u što većem broju.

Pevač Aleksandar Aca Ilić je među prvima snimio video i rekao da mu je velika čast i zadovoljstvo da učestvuje u ovakvom spektaklu, a da će pored mnogo pevača učestvovati i veliki broj istrumentalista.

d3eab017b0e57baeb36ac6f90d5ce4015ec78257

Jelena Broćić jedna od predivnih vokala rekla je kratko i jasno da sva draga publika dodje u Mts dvoranu i da jedva čeka zajedno da se druži sa njima.

Beki Bekić je saopštio publici da dođe u „Crno beli svet“ i da ih bude u što većem broju.

Violočelinstkinja Ana Rucner koja je poslala video poruku direktno sa Jamajke, poručila je da joj je čast što ce nastupiti pred Beogradskom publikom na ovakvom muzičkom spektaklu.

Pevač iz Sarajeva Ferid Avdić poslao je video poruku na kojoj je poručio da sva draga publika dođe, bude vesela i radosna uz „Pericu Vasić i Gipsy Rhapsody band“. Tu su još i veliki virtouz na harmonici Aca Čergar zatim Nataša Stajić, sestre Ana i Mira Jovanović, Renato Henc, Nemanja Kujundžić i Acko Nezirović.

Pored spomenutih izvodjača koji su poslali video pozivnicu, te večeri pored njih će nastupati Bajaga, Slavko Banjac, Biljana Jevtić, Jana, Nadica Ademov, Raša Pavlović, Danka Stojiljković, Perica Vasić, Borko Radivojević, Miša Mijatović, Bane Vasić kao i mnogi drugi.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: Grand