Od sume će vam se zavrteti u glavi : Marina Visković otkrila koliki joj je bio najveći bakšiš

40fcd83fc0a28ca1ecc64ee93f62261fcab8f81d

Pevačica Marina Visković odgovarala je na mnogobrojna pitanja znatiželjnih ljudi sa Instagrama, pa tom prilikom otkrila koliki je bio najveći bakšiš koji je odnela sa neke tezge.

Ne znam tačno, ali bilo je nekoliko desetina hiljada evra – rekla je pevačica i sve ostavila bez teksta.

U javnosti se dugo spekulisalo da Viskovićeva ima finansijera koji joj pomaže kako bi mogla da isprati sve što posao pevačice zahteva, a sada je Marina iskreno odgovorila i na ovo pitanje.

-Bila je neka priča, ne smeta mi, ja se zezam na taj račun. Na samofinansirajućem sam fakultetu – odgovorila je šaljivo pevačica.

Kada je emotivni statu u pitanju, mnoge Marinine obožavaoce zanimalo je da li pevačica ima dečka, na šta je pevačica kratko odgovorila: – Ne.

Viskovićeva važi za jednu od najlepših, ali i najzgodnijih dama sa javne scene, a često ume da iznese veoma provokativne kreacije, pa je progovorila i o svom fizičkom izgledu, ali i o modnim kombinacijama koje bira.

Smatram da sam zgodna, ali moj stav je da ništa usiljeno ne radim. Ne potenciram, ali volim da se izražavam. Baš sam i na novom projektu potpuno sam aseksualna, namerno sam i želela da budem takva – objasnila je pevačica i dodala:

Želela sam sebe da predstavim kroz više nekih energija. Ne mora telo da bude stalno u centru pažnje.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: Pink/I.G.