U detinjstvu doživeo fizičko zlostavljanje, danas tvrdi: „Voleo bih da sam muška JK“

Screenshot 20221101 101532 Instagram

Ovaj simpatični dečak sa fotografije danas može da se pohvali da je sve svoje snove iz detinjstva ostvario. Iako njegov put nije bio ni malo lak, nekadašnji finalista „Zvezda Granda“ ponosan je na borbu koju je vodio sam sa sobom.

Pojavljivanjem u najpopularnijem takmičenju uspeo je da pobedi sve svoje strahove, a bilo ih je mnogo. Kako je od petog razreda osnovne škole doživljavao najstrašnije uvrede, psihičku, pa i fizičku torturu, godinama se Aleksandar Radojević borio sa anksioznošću.

-Govorili su mi da sam peder, da sam ženski petko i to je bilo tako svakog dana, a potom je usledilo i fizičko maltretiranje. Nisam sa tako malo godina mogao ni da percipiram na pravi način sve što su mi govorili. Odlučio sam da ne pominjem ništa roditeljima jer me je bilo stah, strah da će biti još gore ako bilo kome kažem. Sigurno bih roditeljsku podršku, ali izabrao sam da ćutim – otkrio je nedavno Aleksandar i dodao da je zbog toga u detinjstvu imao strah da ide u školu.

f38341fae3f56a8150af552e4ed06c4e82b7a07b

Iako je težak period iza njega, danas se dobro seća prvog napada anksioznosti, kao i dana kada je pobedio.

-Srce mi je lupalo, imao sam utisak da ću umreti, nisam znao šta mi se dešava. Imao sam million misli, a nijednu kako da se umirim – s knedlomu grlu prisetio se Radojević koji je pojavljivanjem u „Zvezdama Granda“ potisnuo sve svoje strahove.

106f08a770e6083608514d6b403bb00f586d573c

Iako se i dalje bori sa napadima panike, kojih je sve manje zahvaljujući terapiji, tvrdi da je njegovo samopozdanje poraslo upravo u takmičenju.

Ja bih voleo da sam kao Jelena Karleuša, samo muška. Ljudi me smatraju egocentrikom iako privatno nisam. Kod nje mi je fenomenalno što uvek obuče ono što drugi ne smeju, tako sam i ja eksperimentisao u takmičenju, na sceni naročito-istakao je pevač, čiju životnu priču možete da pogledate u nastavku.

Foto: Privatna arhiva/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić