Login/Registracija

Nakon emitovanja emisije, otac Zvezde Granda SUROVIJI nego ikad! Imao poruku za Mariju (VIDEO)

IMG 9945 1

Jedan od najčitanijih i najkomentarisanijih nastupa ove subote bio je ubedljivo osamnaestogodišnji Perica Veljković, sin jednog od najpoznatijih kompozitora sa naših prostora, Perice Vasića. Mladi takmičar je pokupio apsolutno sve simpatije milionskog auditorijuma, pa se još uvek komentariše njegovo pevanje.

Perica je odlučio da u prvom pojavljivanju koristi prezime svoje majke, kako žiri ne bi shvatio o kome se radi i tako je dodatno zadobio simpatije publike.

Ponosni otac ne krije sreću što je Perica prošao u naredni krug takmičenja, ali je imao i jednu zamerku na nastup koju je podelio sa nama.

-Nikad neću biti zadovoljan, uvek to može bolje, čak sam ja imao veću tremu dok je on pevao, nego kada sam imao svoje nastupe. Malo me je i žiri zbunio i uopšte ta cela priča, ali mi je na kraju sve to bilo simpatično, verujem u svog sina i strašno se radujem. Hvala žiriju što je glasao – počeo je ponosni tata za Grand.

Capture 4 3

Perica je za svog mentora u takmičenju odabrao Mariju Šerifović, a njegov tata priznaje da je ona odličan izbor za njega, jer on nema velili uticaj na sina kada je muzika u pitanju.

-Marija će mu sigurno mnogo pomoći. Ne samo sada u „Zvezdama Granda“ nego uopšte u daljoj karijeri. Ovo je sam početak, i kada imate tako jakog mentora to je odlično. Tu su i Snežana i Bosanac, oni su moji prijatelji koji će sigurno sa njim raditi kada se završi takmičenje. Ja ne mislim da sada on pobedi, neka prođe još par krugova, neka stekne novo iskustvo, ako Bog da neka dođe i do finala – dodaje Perica i otktiva zbog čega on ne priprema sina za nastupe u takmičenju:

IMG 0084 3

-Retko on i ja vežbamo zajedno. Otac mu nikad nije autoritet kao što je neko drugi, a i ja sam ga malo razmazio.

U videu pogledajte šta je još Perica rekao za naš portal:

Foto: Z.K.Munja/youtube,
Autor: A. Milinković