Login/Registracija

Ceca prozvala Popovića: „Milione slažeš, šta će ti više? Hoćeš ponovo da se rodiš i da otkopaš te pare?“ (VIDEO)

0A0A9917 ok 2

Poznato je javne ličnosti dosta zarađuju, ali jedan od najznačajnijih i najimućnijih ljudi na domaćoj javnoj sceni svakako je Saša Popović. Dugogodišnji rad, investiranje i trud u pronalaženje talenata širom regiona, urodilo je plodom, te se njegovo bogatstvo danas procenjuje u milionima.

Po luksuznom načinu života i zaradi za petama mu je i Ceca Ražnatović, sa kojom se nedavno našao u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, gde su se dotakli upravo teme bogatstva.

Kako Saša ne odustaje od biznisa, u prilog čemu govori i to što je novac uložio u gradnju luksuznog stambenog naselja na Bežanijskoj Kosi, Ceca ga je pitala do kad misli da privređuje, nakon čega se povela polemika ko je bogatiji – Popović ili ona.

0A0A9661 ok

-Pošto ti još radiš, gradiš, stvaraš, milione slažeš, je l’ ti veruješ u reinkarnaciju, hoćeš ponovo da se rodiš, pa da otkopaš te pare? Ne razumem, šta će ti više?! – upitala ga je Ceca s osmehom.

-Ti to meni kažeš?- odgovorio je Saša, ali se Ceca nije zaustavila.

-Ja tebi! Ja sam za tebe puka sirotinja, samo što imam mnogo veliku dušu, emociju – istakla je ona, a Saša počeo da se smeje.

0A0A9808 ok 4

-Pa ti si više zaradila od mene – rekao je Popović i dodao da Ceca ima veliki sef.

Daj, Ceco, nemoj da mi pričaš – nadovezao se, ali se mu ona odgovorila da je njegov sef pet puta veći od njenog.

-Ti si bogatija od mene -konstatovao je, što je iznenadilo Ražnatovićku.

-U čemu,u krvim zrncima? – pitala ga je, a on odgovorio da je bogatija finansijski.

-Ma, daj, Popoviću, nećemo milionski auditorijum da lažemo. Vila ovde, vila onde, brod ovde, brod onde, spejs-šatlovi ispred kuće. Vidi ti ovo, ovo da pišneš na njemu košta 5-6 hiljada dolara – istakla je Ceca, a zatim dodala da se šali.

Pogledajte kako je izgledala „rasprava“ oko bogatstva.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić