Login/Registracija

Da ti srce pukne: Dečak rasplakao Milicu Todorović, pevačica ostala bez reči (VIDEO)

Pobednica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Milica Todorović pre nekoliko dana održala je humanitarni koncert u rodnom Kruševcu.

Pevačica je sa svojim kolegama skupljala pomoć za jednu sugarađanku, a pre samog izlaska na scenu doživela je situaciju koju će sigurno pamtiti do kraja života.

Naime, nekoliko minuta pred početak koncerta, Milici je u bekstejdžu prišao jedan dečak koji doneo cveće na poklon. Ona je ostala ganuta ovim gestom, pa se u jednom momentu i rasplakala.

-Dođi sunce moje, sedi kod mene. Pa kako da se ne rasplačem sada? – rekla je ona i uzela mališana i svoje krilo.

Ni on nije mogao da suzdrži emocije, pa je čvrsto zagrlio Milicu, a onda su oboma krenule suze.

Zahvaljujemo se koleginici i voditeljki Jeleni Đokić koja nam je ustupila ovaj snimak, a zatim podelila svoje utiske nakon ovog emotivnog trenutka.

Bilo je jako emotivno, svi mso bili ganuti. Dečak je stavio glavu kod nje, dugo je grlio , da je mogao u dušu bi se uvukao koliko je bio srećan– rekla je Jelena za Grand.

Podsetimo, Milica samo dan nakon ovog nastupa gostovala u Areni na koncertu Saše Matića, a tom prilikom je priznala da je na koncertu dobila poklone od publike.

– Nisam dobila ništa danas. Juče sam inače organizovala humanitarni koncert za jednu priajteljicu kojoj je potrebna pomoć i bilo je sigurno oko 3.000 ljudi. I juče sam dobila ruže za 8.mart – rekla je ona za Grand.

U videu pogledajte šta je Milica rekla pred koncert Saše Matića u Areni:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković