Jana okupila pola estrade na proslavi svog gala rođendana: Slavljenica igrala i pevala bez prestanka, a iznenađenje koje je usledilo uz tortu niko nije očekivao (VIDEO)

170435c68182da090125ea0bfd3dedab7030b27f

Pevačica Jana Torodović danas puni 49 godina, a povodom svog rođendana okupila je prijatelje i brojne pripadnike estrade na slavlju za pamćenje koje je održano u jednom prestoničkom hotelu.

Za ovu priliku slavljenica je zablistala u zanimljivoj kombinaciji, crna kratka haljina sa belim detaljima i kosa pokupljena u punđu učinili su da pevačica izgleda kao da je došla sa nekog dvora.

Jana ništa nije prepustila slučaju, pa je organizovala i dekoratere koji su se pobrinuli da cela sala bude skockana do poslednjeg detalja, dok je na ulazu bio ogroman ram od balona sa istaknutim natpisom: „Srećan rođendan“, kao i dva velika zlatana balona u obliku broja 49.

ipiccy image 2 8

Brojne kolege poput Aleksandre Mladenović, Tanje Savić, Dragice Zlatić,Sandre Afrike došli su da upriliče njen divan dan, a kao pravi profesionalac pozvala je i sve saradnike koje izuzetno ceni i kojima je zahvalna na njihovom doprinosu u njenoj karijeri.

Očekivano Jana se latila mikrofona i tokom cele večeri zabavljala je publiku svojim hitovima, a kao što to biva na estradnim veseljima zapevale su i kolege koje su učinile ovo veče nezaboravim.

Najslađi trenutak usledio je kada je otkucala ponoć i kada joj je njena bratanica zapevala rođendansku pesmu dok su dovozili spektakularnu tortu na nekoliko spratova koja je ispraćena vatrometom. Na torti su zasijali zanimljivi detlji poput ženske figurice sa mikrofonom koja predstavlja nju, zatim torbice, znaka njene omiljene modne marke kao i cveća na vrhu, a za ovaj gala slatkih se procenjuje da košta pravo malo bogatsvo.

instagram.com/laziclaza/

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić