Login/Registracija

Đani uzeo 1200 evra za manje od 10 sekundi: Pevaču pune ruke para, i dalje drži titulu kralja bakšiša, a sve zbog ove pesme (VIDEO)

Pevač Radiša Trajković Đani važi za jednog od najvećih veseljaka na estradi kome gosti na slavljima ostavljaju i poslednji dinar iz džepa.

Iako nije novost da je on kralj bakšiša, svaki novi video na kome ga ljudi kite šuškama iznova iznenadi javnost, a sada je za samo nekoliko sekundi uzeo preko hiljadu evra.

Naime, on je pevao na jednom veselju na kome je izvodio svoj veliki hit „Još te sanjam“, a kada je zapevao refren za manje od 10 sekundi novčanice od po 200 evra punile su njegove ruke toliko brzinom da nije stigao ni do pola refrena, a već je zaradio 1200 evra.

Mnogi se pitaju koliko on zaradi za celo gostovanje ukoliko za pola refrena uzme tri prosečne plate u Srbiji, a on je jednom prilikom otkrio kako uzme i do 8000 evra.

.instagram.com/djani__fan_page

Podsećamo, juče je kao bomba u medijima odjeknula vest kako je Đani isprozivao svog kolegu Mitra Mirića nakon čega se on zvanično oglasio na svom Instagramu.

Ja Mitra obožavam kao pevača. Sramota je što novinari izmišljaju ovakve laži – napisao je Đani uz fotografiju jednog od naslova koji su kružili na našim portalima.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić