Login/Registracija

Milica Todorović zasenila sve na koncertu Saše Matića: „Nemam taktiku“ (VIDEO)

Pevačica Milica Todorović specijalan je gost na večerašnjem koncertu Saše Matića u Štark Areni, a već svojim dolaskom zasenila je sve prisutne pojavivši se u glamuroznoj crvenoj toaleti.

-Crveno je u znaku žena pa sam zato odabrala ovu boju – rekla je Milica a potom otkrila na koji način ona zavodi pripadnike jačeg pola.

-Ne znam kako zavodim muškarce. Nemam taktiku, da nešto taktiziram pa se kao pretvaram. Prosto sam takva kakva sam i volim da se šalim, pa ih verovatno taj moj humor privuče – otkrila je Milica svoje tajne zavođenja.

Pevačica je priznala i da na današnji dan nije dobila nikakav poklon, ali je istakla jučerašnji humanitarni koncert koji je održala u rodnom Kruševcu.

– Nisam dobila ništa danas. Juče sam inače organizovala humanitarni koncert za jednu priajteljicu kojoj je potrebna pomoć i bilo je sigurno oko 3.000 ljudi. I juče sam dobila ruže za 8.mart – naglasila je pevačica.

Podsetimo, Saša je u rekordnom roku rasprodao oba koncerta u Areni, a pred izlazak na scenu večeras je otkrio da mu je najviše glavobolje zadavalo kako da u mnoštvu hitova iz dvodecenijske karijere odabere koje će pesme izvesti pred beogradskom publikom.

-Morao bih da izračunam koliko će pesama biti, ali bez 2 i po do tri sata nećemo silaziti sa scene. Bilo je užasno teško izabrati pesme. Da li verujete da sam plejlistu aminovao pre desetak dana. Ne znam ni sam kako odlučujem koje pesme da izvedem. Jednostavno odlučim – rekao je Saša za Grand.

Pevač je otkrio i da nema strah od pune dvorane.

-Ne postoji strah. Moja je deviza da u životu iz straha niko ništa nije napravio.

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić