Login/Registracija

Džejla Ramović progovorila o povratku u „Zvezde Granda“, pa šokirala sve: „Tek sad vidim koliko je teško“

Nekadašnja pobednica „Zvezda Granda“ Džejla Ramović prošle subote se ponovo našla na velikoj sceni, gde je milionskom auditorijumu predstavila novu pesmu „Sparta“.

Iako je pobedila u ovom šou, mlada pevačica za Grand priznaje da još uvek ima tremu kada se pojavi na sceni sa koje se vinula u sam vrh naše estrade.

-Pa trema je uvek prisutna, u isto vreme jako lep i divan osećaj je ponovo nakon tri godine biti ovde, baš je čudno. Godinu dana posle takmičenja sam govorila da bi ponovo sve isto uradila i ponovo se prijavila, sada nakon tri godine ne bih. Zadovoljna sam kako sve ide svojim tokom, tako da ne bih ponavljala takmičenje jer je to bio jako stresan period za mene. Tek sada vidim koliko je bilo teško- počela je ona.

Džejla ističe da je tek na početku svoje karijere i spremna je da eksperimentiše kada su u pitanju muzički žanrovi, a moguće je i da će ostvariti saradnju sa nekim od repera.

-Ja sam se predstavila sa pop muzikom, međutim i ‘Sparta’ je nešto malo drugačija. Sam moj početak je bio nešto drugačiji, ali nastavljam da se tražim, ne znam koliko je bitno da se danas držimo jednog žanra. Ljudi prihvataju sve i nisu vezani za to da samo jedan pevač mora da peva samo jednu vrstu muzike – kaže pevačica i otkriva da li bi i sa kim od kolega snimila duet.

-Zašto da ne, samo ako se pojavi neka dobra pesma. Skroz sam otvorena po tom pitanju i željno čekam da se desi neki duet. A sa kim će biti, biće sa onim ko god bude okej za takvu pesmu– ističe Džejla.

Iako je spremna da eksperimentiše sa muzičkim žanrovima, nije voljna na promene po pitanju stajlinga, pa će i dalje ostati verna svom stilu odevanja.

-Za sada nisam spremna. Naprosto kada je oblačenje u pitanju mogu da mi donesu šta hoće, ne znam koji komad odeće i ako to meni nije za scenu i ako se ja ne vidim u tome, ne dolazi u obzir – zaključila je Ramovićeva za Grand.

Pročitajte još:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković