„Prestala sam da budem nečije dete“, Ani Bekuti preminula majka, pevačica se oglasila nakon 40 dana bola i tuge i posvetila joj reči koje kidaju dušu: „Kada umre majka, umre čitav svet“ (VIDEO)

ANA BEKUTA ZG SNIMANJE 25102022 FOTO MUNJA 5 ok

Pevačica Ana Bekuta jutros se oglasila na svom Instagramu sa tužnim vestima kako je pre 40 dana ovaj svet napustila njena majka Milica.

Sama i uz podršku svojih najbližih, pevačica je želela da svoju tugu zadrži za sebe daleko od očiju javnosti i suvišne zaniteželje medija, a sada je odlučila da otvori dušu i javno posveti majci emotivne reči koje kidaju dušu.

ipiccy image 4 3

Prošlo je 40 dana otkako je u Carstvo nebesko otišla moja dobra majka Milica, a ja zauvek prestala da budem nečije dete. Kada umre majka umre čitav svet, poslednja briga o tome zašto kasnite s puta i svaka tiha slutnja da nešto nije u redu jer se njoj učinilo da vam je glas na telefonu drugačiji. Sa svakom majkom umre jedno umeće kuvanja, jedan način postavljanja stola, jedna istorija, jedna porodica i jedan način voljenja i jedna univerzalna, a opet unikatna briga o detetu koje je odavno već nečija majka. Odmaraj u večnosti svoje ljubavi, mila moja majko– napisala je Bekuta u okviru videa sa slavlja njenog rođendana uz pesmu „Balada o majci“.

Brojne kolege uputile su joj saučešće uz brojne reči podrške i ljubavi.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić