Login/Registracija

„TO JE ZABRINULO MOJE NAJBLIŽE“, Anja Mit odgvorila na natpise O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU, pa održala lekciju svima: „DOK ĆUTIMO MULJ ĆE SE NEOMETANO ŠIRITI“

Nakon što su medije preplavili natpisi insulinskoj rezistenciji, sa kojom se bori i Anja Mit, glumica je odlučila da je javno oglasi nakon brutalnih naslova koji su je zatekli.

Naime, Anja je jednm prilikom istakla kako je usled brzog tempa života i nepravilne ishrane razvila insulinsku rezistenciju, ali da je na vreme otkrila i uspela da je iskontroliše poboljšanim načinom života koji je doveo do toga da ima sjajne zdravstvene rezultate. Tada je apelovala na sve devojke da se testiraju i vode računa o svom zdravlju koje svi često zanemarujemo.

Pripadnici sedme sile su iz ove izjave konstruisali naslove koji su zabrinuli Anjine najbliže, zbog čega se sada javno obratila svima i stavila tačku na ovu temu.

Da li iskulirati? Pa ne, jer ako ćemo mi koji nismo napravili ime na golotinju, skandale, glupost, sramotu i mulj, budemo ćutali, mulj će se neometano širiti. I nije ok da baš vama dam izjavu da pojedini mediji nisu bili ok što se tiče ove teme i pisali su naslove koji su zabrinuli moje bliske ljude i vi posle par meseci opet napišete isto… To je baš znate i sami… I nemojmo se ložiti ljudi i dalje padaju na naslove, pa moja baba je provalila. Pozz za moju babu, pozz i vama za ovaj maestralni, ekskluzivni tekst pun kreativnosti i autentičnosti. I da, pozitiva samo… Znate kako je kul– napisala je Mit na svom Instagramu, što su podržali njeni fanovi.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić