Login/Registracija

SVAKO BI JE HTEO ZA SNAJKU: Aleksandra Mladenović KUVA USRED NOĆI, a kada vidite šta je na meniju KRENUĆE VAM VODA NA USTA (FOTO)

Aleksandre Mladenović odavno nas je uverila u svoj muzički talenat, međutim malo ko zna da je ona i sjajna domaćica kojoj nije teško da spremi sebi i svojim prijateljima omiljeno jelo čak i u pola noći.

Iako mnogi misle da pevači i pevačice koji dobro zarađuju jedu stalno po luksuznim restoranima, Mladenovićka je demantovala tu predrasudu i pokazala koliko je vešta u kuhinji.

Naime, ona je zasukala rukave u dva sata posle ponoći, izvadila neophodne sastojke, uključila mikser i bacila se na spremanje palačinki, jer gde su lepše palačinke nego kod kuće?

Ovu aktivnost obelodanila je na svom Instagramu gde je tagovala kumu Vanju Mijatović za koju pretpostavljamo da je bila sa njom.

Iako danas može da priušti sebi sve što poželi, pevačica je ranije isticala da se tokom takmičenja u „Zvezdama Granda“ 2015. godine dosta namučila i da je bilo situacija.

 Bilo mi je baš teško. Na svako snimanje sam dolazila autobusom, jedva sam uspevala da uštedim za kartuSećam se, kada sam iznajmila stan u Beogradu, imala sam kod sebe 400 evra. Brzo sam ostala bez para i samo sam čekala vikend da idem negde da radim i pevam – rekla je tada.

 Živela sam na hlebu i ajvaru koji mi je mama slala sa sela. Samo sam razmišljala o tome da počnem da radim jer je trebalo platiti frizera, šminkera, haljinu, a ja sam bila bez dinara – ispričala je svojevremeno Aleksandra.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić