Login/Registracija

Amil Bišćanin i Bosanac udružili snage, pa poručili: „Nas dvojica ko jedan dobar“ (VIDEO)

Z.K.Munja

Pevača Amila Bišćanina publika širom regiona upoznala je pre nekoliko godina u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ gde je nastupao u nekoliko krugova i ostvario zapažen rezultat.

Amil je napravio nekoliko godina pauze kada je takmičenje u pitanju, a sada je ponovo rešio da okuša sreću u omiljenom porodičnom šou „Nikad nije kasno“.

Već prvim pojavljivanjem u ovoj sezoni osvojio je srca publike, a dobio je priliku da nastupa na velikom koncertu sa harmonikašem Draganom Stojkovićem Bosancem u Nemačkoj.

Njih dvojuca u pred našim kamerama otkrili kakav spektakl su pripremili za publiku, a Bosanac je priznao da li će se pojaviti na sceni sa Amilom u takmičenju pevača veterana.

-Kad je u pitanju ovakva ekipa tu nema promašaja. Sam Bosanac je prepoznao kvalitet, ne samo moj, već i kod brojnih mojih kolega sa estrade sa kojima radi. I ja sam u toj ekipi i meni to zaista godi, nadam se da će ova saradnja trajati dugo – kaže veteran.

youtube/grandonline

Bosanac se osvrnuo na Amilovo učešće u takmičenju, pa je analizirao zbog čega je njegovo pojavljivanje izazvalo tako lepe reakcije širom regiona.

-On je veoma zapažen takmičar u emiisji takođe gledanoj, nadam se da će osvojiti sva tri mesta – kaže on i otkriva da li će se pojaviti na sceni u jednoj od emisija sa Amilom:

-Onda bi dobio najviše glasova, on i ja ko jedan dobar. Neka to bude tajna da li ću ja doći, pustimo podrške, neka se bori sam i ja nisam imao podršku – zaključio je Bosanac kroz smeh, a u nastavku teksta pogledajte video:

Foto: youtube/grand online,
Autor: A. Milinković/Ž.Krstić