Login/Registracija

DVE GODINE POSLE: Mite Stoilkov progovorio o Mahirovoj pobedi i otkrio da li je razočaran

Nekadašnji finalista šoua „Zvezde Granda“, Mite Stoilkov, nakon skoro dve godine od finala i pobede Mahira Mulalića progovorio je o svom učešću u najgledanijem muzičkom takmičenju i otkrio da li je razočaran što je zauzeo četvrto mesto u velikoj završnici.

Mite je istakao da je sezona u kojoj se takmičio bila najduža do sad i da su se svi učesnici zbližili, a otkrio je kako gleda na Mahirovu pobedu i koji mu je bio cilj u takmičenju.

-Zadovoljan sam svojim učešćem, iskreno ja sam samo želeo da uđem u finale, nije mi bilo bitno ko će da pobedi. Svi smo se družili i kad je Mahir Mulalić pobedio svi smo se radovali, to je nekako bio i naš uspeh- rekao je Mite i otkrio ko je od finalista iz njegove sezone na dobrom putu da ostvari zavidnu karijeru.

-Isak je po meni neko ko je zaista postigao veliki uspeh, kao i Mahir. Ako pričamo o svim sezonama, neko sam ko preferira zabavnu muziku, ali Darka Lazića veoma volim da gledam i slušam njegove hitove. Darka bih izdvojio kao čoveka koji stalno radi. On je veoma popularnan i kod nas u Makedoniji. Voleo bih da jednom snimimo duet -iskren je Stoilkov.

Tokom čitavog takmičenja Mite je eksperimentisao sa muzičkim žanrovima, a trudio se da svaki njegov nastup bude u znaku neverovatnih transformacija. U tome imao pomoć mentorke Viki Miljković.

-Morao sam malo da promenim, pesme su do samog kraja bile takve da sam mogao da eksperimentišem. Dok sam radio sa Viki često smo se svađali jer sam ja želeo da pevam neke pesme koje nisu veliki hitovi i da ih donesem na svoj način. Nije da smo se zaista svađali, ali smo razmenjivali mišljenja i nalazili neki kompromis da pesma bude komercijalna, ali i da može da se otpeva onako kako treba-istakao je Mite i dodao da se nakon takmičenja samo na kratko povukao iz javnosti i to kako bi završio Muzičku akademiju.

Nedavno se pohvalio da je diplomirao solo pevanje, a ono na šta je najviše ponosan, osim diplome, jeste i prevenac pod nazivom „Amajlijakoju je objavio za „Grand produkciju“.

-Inače radim i muzičku produkciju i trebalo mi je vremena da odredim koju ću pesmu prvu da predstavim. Muzika je grčka, tekst je radio Dušan Bačić,a ja sam sam radio aranžman– ponosno je istakao Stoilkov.

Ukoliko ste propustili da poslušate njegovu prvu pesmu, učinite to sad klikom na video ispod.

Foto: Z.K.Munja/Prinscreen,
Autor: I. Ankić