Login/Registracija

„Daljine nisu to što se za dušu primilo“, Džejla DOTAKLA SRCA PUBLIKE emotivnom izvedbom, fanovi NA IVICI SUZA: „Ovo je falilo“ (VIDEO)

Jedan od najmoćnijih vokala na Balkanu, Džejla Ramović, iako se odlučila da svoju karijeru gradi u pop žanru, odlično se snalazi i u pevanju drugih žanrova kojima uvek iznova iznenadi svoje fanove.

Na svojim nastupima, Džejla se trudi da zadovolji ukuse velikog broja ljudi pa je tako i njen repertoar šarenolik, a mnogi su pozitivno iznenađeni kada čuju da se na njemu nalaze i dobri narodnjaci.

Ljubitelji njenog glasa ne mogu da se naslušaju njenih izvedbi, pa su joj na društvenim mrežama često traže da im ispuni različite muzičke želje koje ona rado ispunjava.

Ovog puta, emotivnom baladom „Da je tuga snijeg“ još jednom je dotakla srca svih koji nisu mogli da sakriju oduševljenje zbog ove interpretacije.

„Ovo je falilo na društvenim mrežama“, „Top“, Divota“, „Prelepa i najlepši glas“, samo su neki od komentara ispod ove objave.

Džejla je toliko puta pokazala da je veliki profesionalac, ali je bilo i momemata kada je u njenom privatnom životu bilo lomova, a to niko od njene publike nije primetio.

-Koliko god da je teško i zna da bude iscrpljujuće i onako previše u datom trenutku, samo hrabrost je bitna. Sami sebe podižemo, ja ne dam sebi da me problemi savladaju – istakla je nedavno u jednom podkastu.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić