Login/Registracija

Ćerka Vesne Đogani OČAJNA ZBOG TIKTOKA: Mamu MOLI ZA JEDNU STVAR, ali ona ne popušta: „Biće vremena“

https://www.instagram.com/djoganivesna/

Vesna Đogani, jedna je od naših najpoplarnijih pevačica na društvenoj mreži TikTok gde ima preko 22 miliona lajkova na njenim videima koji izazivaju veliku pažnju korisnika ove platforme.

Iako je su mlađe generacije najveći korisnici TikToka, Vesna još uvek nije spremna da dozvoli svojoj mezimici Lauri da otvori nalog uprkos njenoj velikoj želji, što je javno priznala.

Dvetogodišnja Laura se požalila u videu koji je objavila Vesna kako joj mama ne dopušta da se priključi društvenim mrežama, iako je kao razlog navela da samo želi da prati njen rad, a ne i da se snima.

Polako biće vremena, mama će ti sve dati samo u pravo vreme i sve ću ti objasniti– odgovorila joj je Đoganijeva, na šta je njena mezimica prokomentarisala kako će to vreme verovatno biti kada bude imala 50 godina, što je nasmejalo fanove.

https://www.instagram.com/djoganivesna/

Podsećamo, Vesna je kao jednogodišnja devojčica ostavljena u sirotištu nakon pto je njen otac napustio njihovu porodicu, a majka nije imala sredstava da izdržava svoje dete. Uprkos teškim momentima izrasla je u vrednu devojku, koja je nedavno otkrila i kako je potrošila prvi zarađeni novac.

– Kada sam prve pare zaradila ja sam otišla i kupila pet parfema, od sreće, od radosti što uopšte imam te pare i što mogu da kupim. Ne jedan, nego kao pravo “seljače”, pet komada– ispričala je svojevremeno.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić