Ana Mihajlovksi opljačkana u Parizu: Voditeljka se hitno oglasila, otkrila sve detalje (FOTO)

Ana Mihajlovksi opljackana 2

Voditeljka Ana MIhajlovski oglasila se na svom Instagram nalogu i otkrila da je opljačkana u sred Pariza. Naime, Ana Mihajlovski je u Pariz otputovala sa ćerkicom, kako je istakla, ona je ostala bez 100 evra i telefona.

Ana Mihajlovski opljackana
Ana Mihajlovski opljačkana

-Moj izraz lica dan prvi i moj izraz lica dan treći u Parizu. Pariz kakav poznajem zaista više ne postoji. Nisam bila toliko dugo da se ni sećam koliko godina je prošlo od poslednje posete, ali ovakvu transformaciju jednog od najdivnijih gradova na svetu nisam očekivala. Ajfelov toranj ograđen u potpunosti sa punktovima za bezbednosne provere, ulice prljave i smrdljive, ljude da ni ne komentarišem, a pljačkaši svuda – napisala je Ana uz ovu fotografiju a potom objasnila o čemu se radi.

Ana Mihajlovski opljackana 3
Instagram ana_mihajlovski_


Ona je naime otkrila da je odmah prvog dana boravka u gradu svetlosti opljačkana.

Ana Mihajlovski opljačkana

-Prvog dana su nam ukrali pare za „subway“ molim vas ne pitajte kako, a onda su mi naplatili i kaznu 100 evra zbog te fejk karte koju nam je iz automata izvadio ‘pomoćnik’ metroa, a odmah potom su mi ukrali i telefon koji sam kupila tri dana ranije, nikada neću zaboraviti trenutak odluke da ne platim osiguranje za telefon jer kao ko to plaća? Besni Srbi na aerodromu, revoltirani ponašanjem zaposlenih prema putnicima, objasnili su mi da je Francuska u velikoj krizi i zaista baš tako i deluje – poručila je ona.

-Nije pomogla ni ta lepota grada, niti novogodišnja rasveta, pa ni savršeno uređeni izlozi u Lafajetu da se otresem tog osećaja krize koji vrišti sa svih strana. Ovo je bilo prvo samostalno putovanje moje mališanke i mene pa nisam htela da dozvolim da mi tupavi telefon uništi par dana, ali sa ove distance – iz bezbednosti moje fotelje, rekla bih da smo se Pariz i ja pozdravili poslednji put, pa evo da obeležimo – poručila je voditeljka.

BONUS VIDEO: Antonija Čerkez priznala: „Bosanca želim pored sebe“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: A.Dačić