Kaći Živković narušeno zdravlje, otkazala sva gostovanja do kraja godine: „Pod velikim sam stresom, lečim se kvantnom medicinom“

Kaći Živković narušeno zdravlje
Kaći Živković narušeno zdravlje

Kaći Živković narušeno zdravlje zbog čega se oglasila i javno otkrila da je otkazala sva gostovanja do kraja godine kako bi se u potpunosti izlečila i vratila u svoju rutinu.

Iako pevačica vodi računa o izbalansiranom životu i pored svih poslovnih obaveza živi zdravo, njeno telo joj je dalo znak da mora da uspori tempo i da sebi oduška.

katarina zivkovic uziva u glamuru malage

Kaći Živković narušeno zdravlje

Ova nasmejana lutkica u poslednje vreme muči muku sa po malo narušenim zdravstvenim stanjem, lošim imunitetom, malaksalošću i suvim kašljem. Zadala sam sebi poslovne rokove i spotove za novi album koje moram da završi do Nove godine, a u obaveze koje ima, naravno, ulaze i mnogobrojni zakazani nastupi koji su sastavni deo života ove „kilave“, ali simpatične lutkice koja je i pod velikim stresom dok se svim silama trudi da se to na sceni ne vidi, ali organizam oseća– objasnila je Živkovićeva koja je donela važnu odluku:

katarina zivkovic o bosancu 1
Kaći Živković narušeno zdravlje

Kako bih se koliko toliko sačuvala i što pre oporavlila trudim se da što više odmaram, meditiram, odlazim na akupunkturu, primam vitaminske infuzije i lečim se kvantnom medicinom. Nisam u stanju da gostujem u Novogodišnjim emisijama, nadam se da će me moji dragi prijatelji novinari i voditelji sa kojima sarađujem razumeti i da ćemo se družiti sledeće godine sa novim pesamama. Zdravi, lepi i rasterećeni. Volim vas i još jednom hvala na razumevanju

BONUS VIDEO- Katarina Živković otkrila zašto ne kiti jelku:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić