Nakon vesti da je bolestan, oglasio se Dimitrije Kazić: „Sreća je kad prođeš pored apoteke, a ništa te ne boli“

dimitrije kazic bolestan brat otkrio detalje

Aleksandar Kazić nedavno je za Grand otkrio da njegov brat Dimitrije Kazić vodi bitku za zdravlje i da je reč o problemu sa bubrezima, za koji se nada da će mlađani Kazić da pobedi.

Pulen Saše Popovića je istakao da se svi u porodici nadaju da će biti dobro, a sad se oglasio i Dimitrije.

-Nije naivna situacija, ali ne želim da detaljišem mnogo, biće sve okej – rekao je Aleksandar o zdravlju svog brata, dok je mlađani Kazić sad otrkio kako se oseća i novim oglašavanjem na Instagramu raznežio fanove.

dimitrije kazic bolestan

Pevač je citirao stihove grupe „Apsolutno romantično“ i javno podelio svoje misli.

Na vrhuncu elegancije svaki ton živi svoj san, svaki korak na sceni je ples sa vlastitim snovima.
Bilo da mislite da možete ili da ne možete, u pravu ste. Sreća je kad prođeš pored apoteke, a ništa te ne boli. Kad prođeš pored radnje, a ne treba ti ništa. Sreća je kad radiš ono što voliš, a ne ono što moraš. Sreća, pa je sve to tako
– rekao je Dimitrije i nastavio:

-Moj omiljeni stih je: “Kao topli maj moje srce sad je, otkad druže na moj, na prag sreća stala je. I više ne znam ni sam kojim imenom da zovem je. Da l’ je i meni sudba dala da se srećom ogrejem?”

408210847 18004485323508756 6480549286603241372 n 2
Dimitrije Kazić Borba za zdravlje

Dimitrije se nedavno ovim povodom oglasio nedavno za Grand i dodao da se nada da će brzo da ozdravi.

-Tačno je da imam manji zdravstveni problem, ali nije ništa strašno. Biće bolje, biće sve ok, nadam se da se vidimo uskoro i da ćemo da zapevamo -istakao je Kazić, dodajući da ga optimizam i nada ni u jednom trenutku nisu napustili, u prilog čemu svedoče i njegove vrcave objave na društvenim mrežama.

Uprkos problemu u kom se našao, Dimitrije ne odustaje od svoje najveće ljubavi i dalje zajedno sa bratom vrednom nastupa.

118ffe57f726b13d5ea1881a9dc0d9e362ca4976

Ekipa Granda nedavno je posetila njihov porodični dom u Kovinu, a kako on izgleda pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić