Nakon što je Snežana Đurišić presudila u njenu korist, oglasila se Vanja Jovanović: „Nije ni moglo drugačije da se završi“ (VIDEO)

Vanja Jovanović nastupila je prvi put u takmičenju „Zvezde Granda“ a svojom pozitivnom energijom i sjajnim izvođenjem odmah je osvojila simpatije publike, a nakon izjednačenog rezultata odlukom Snežane Đurišić dospela je u njen tim.

Takmičarka je nakon nastupa u razgvoru za Grand otkrila da je imala ogromnu tremu, ali i da je zahvaljujući doboroj atmosferi koja vlada u samom takmičenju ishod morao da bude pozitivan.

-Imala sam veliki tremu, odnosno odgovornost i drago mi je da je sve prošlo u redu. Zadovoljna sam – rekla je takmičarka i osvrnula se na izbor mentora.

Vanja Jovanović o Snežani Đurišić

Vanja Jovanović o Snežani Đurišić

-Zadovoljna sam mentorom. Istina meni nije bilo bitno ko će me voditi dalje kroz takmičenje jer su svi oni profesionalci. Verujem da ćemo dobro sarađivati – naglasila je Vanja koja je nakon ove emisije ušla u tim Snežane Đurišić.

Vanja Jovanovic 3

Kandidatkinja je otkrila i šta publika može od nje da očekuje u narednom krugu takmičenja.

-Svašta nešto možete da očekujete. Veoma sam svestrana što se tiče i etno muzike, i klasične narodne, tako da zaista svašta možete da očekujete od mene – otkrila je Vanja.

vanja jovanovic 5
Vanja Jovanović o Snežani Đurišić

Takmičarka je otkrila i kakve ima ambicije i dokle po sopstvenom mišljenju može da stigne u takmičenju „Zvezde Granda“.

-Naravno da bi svi voleli da stignu do finala kao i ja, pa se tako i ja nadam da ću se plasirati u završnicu takmičenja – otkrila je Vanja.

Vanja Jovanovic 4

Takmičarka je priznala i da nosi najlepše utiske iz svog debitantskog pojavljivanja na velikoj Grandovoj sceni:

-Generalno nosim pozitivne utiske, kao i sa same audicije. Sve što sam gledala preko TV-a tako mi je sada i uživo kada sam ovde. Nema neke razlike. Btno je da generalno vlada jedna pozitivna energija i nije ni moglo drugačije da se završi.

BONUS VIDEO: Vanja Jovanović – Zvezde Granda – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić