Nakon Milice Kon, i Ana Mihajlovski otkrila da i njeno dete šamaraju u školi, voditeljka vrišti na sav glas (VIDEO)

314403784 3019343631638110 8123140310969517823 n
Instagram ana_mihajlovski_

Voditeljka Milica Kon, supruga muzičara Marka Kona progovorila je nakon stravičnog masakra u OŠ „Vladislav Ribnikar“ o vršnjačkom nasilju i otkrila da je njena naslednica žrtva istog, a sada se na ovu temu oglasila i njena koleginica, Ana Mihajlovski.

Naime, Milica je istakla da njena ćerka prolazi kroz pakao u jednoj osnovnoj školi u Beogradu, kao i da su joj ruke vezane povodom tog slučaja, te da svom detetu ne može da pomogne.

-Šta je normala?! Naša ćerka je prvi razred i tek sada posle ove tragedije su isplivala sva vršnjačka nasilja. Ne znate kako se bavi škola time, o kojoj normalni pričamo?! Sedam godina, naša ćerka, jedan je drži, drugi je udara pesnicama. To se ne dešava ne samo njoj, svima! U državnoj školi oni kažu: „Zakon je takav“. Nama su ruke vezane. Ja sam po struci pravnik, ali nisam kompetentna u toj grani prava. Nastavnice otvaraju bolovanja i beže! One nemaju autoritet. Imamo dete koje dolazi s nožem u školu i to se zna već dugo, a ne može mu niko ništa jer mu je otac advokat – istakla je Milica Kon u emisiji „Amidži šou“.
Ovim povodom oglasila se i Ana Mihajlovski, koja je otkrila da njen sin ide u isto odeljenje, te da sa nasilnicima imaju identične probleme, koji su, između ostalog, u više navrata šamarali njenog naslednika.

-Zašto ne mogu da se zaustavim? Evo su odgovori. Ova priča je nažalost tačna. Nisam želela da pričam o svojoj deci i našim iskustvima, ali i moj sin ide u isto odeljenje i on je našamaran u prva dva meseca prog razreda od strane dva dečaka, a osim razgovora škola zaista nema mehanizme. Inače mi je dete dobilo diplomu za najboljeg druga u razredu, nije „zaslužio“ šamaranja. Mi nemamo adekvatne mehanizme za rešavanje nasilja u školama i profesorima jesu vezane ruke. Mi što vrištimo danas više od svih, verujte mi, vrištimo zato što se osećamo ugroženo već predugo – istakla je Mihajlovski u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Instagram,
Autor: A.Dačić