Amar Gile najavio solistički koncert u Sarajevu: „Sad je istina“

amar gile pre zvezda granda 1

Pobednik „Zvezda Granda“ Amar Gile Jašarspahić ove godine priprema brojna iznenađenja za publiku, a za Grand je najavio da sprema i velike solističke koncerte.

Gile kaže da je već odabrao devet novih pesama koje će objaviti na svakih mesec dana do kraja godine, a za decembar je odabrao termin za solistički koncert u Sarajevu.

9bf1a59a330c5b8399e5c072470bd2dd6c5ed160

Amar Gile najavio solistički koncert u Sarajevu

-Nedavno sam objavio pesmu sa Ivanom Selakov, imam spremno još devet pesama, ali sad je istina da imam sve pesme spremne. Neki plan je da na svakih mesec dana objavim po jednu pesmu. Rekao sam u jednoj emisiji nedavno da ću najverovatnije da radim Zetru u decembru – rekao je Gile za Grand.

amar gile pokazao zenu e1705910271698

Do sada je otpevao veliki broj koncerata, ali kako ističe, došlo je vreme da se asolutno posveti svojoj muzičkoj karijeri.

-Počeo sam karijeru 2012. godine u „Zvezdama Granda“, imao sam do sada dosta koncerata, samo što iskreno to nije bilo dovoljno medijski ispraćemo. Radili smo dve Arene u Zenici i bile su pune i koncert u Kaknju koji je Grand prenosio nakon takmičenja – kazao je pevač.

9773edd8ef62d03f156fc190c54f23a5534f67ba

Podsetimo, pre samo nekoliko nedelja na snimanju Grandove emisije, Amar je sazano da će uskoro postati tata po treći put, a svoju sreću odmah je podelio sa ekipom našeg portala.

-Upravo sam dobio vest da ću po treći put postati otac. Puno mi je srce! Iskreno malo sam pogubljen, ali nadam se da će sve proći u najboljem redu. Ovo je zaista najlepša vest koju čovek može da čuje- sa osmehom je rekao Gile za Grand.

705b65e5e01bcc36fef8f544930a45cd17fad58f

Gile je tada još rekao da pored dva sina želi da dobije i devojčicu, ali je istakao da je najvažnije da dete bude zdravo, i pol mu nije toliko biran.

-Sad očekujemo novu ili novog člana porodice (smeh).Mada, ja bih iskreno novu, ali Bože moj, neka je živo i zdravo. U novembru ili decembru stiže prinova. Verujte, ovo je najlepša vest koja može da postoji na ovoj planeti i najveće bogatstvo– rekao je on.

BONUS VIDEO – Amar Gile postaje otac po treći put

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković