TATA, TREBA DA ČASTIŠ! Amar Gile otkrio koje ime će dati bebi, ima posebno značenje: „To sam odavno hteo“

amar gile ime deteta

Pevač Amar Gile saznao je danas da očekuje još jednu prinovu i otkrio za Grand da će ovoga puta prepustiti supruzi Mineli da odabere ime za novog člana porodice.

-Dolazak trećeg deteta je za mene vrh života, samo da smo zdravi i neka ide sve po planu. Svašta mi je prolazilo kroz glavu, ali ime Sara mi se baš sviđa, to sam odavno hteo, ali ne znam da li ću ja i sada birati, pošto sam birao već dva puta, za Darisa i Zlatana. Mislim da ću ipak ovog puta prepustiti supruzi da bira – istakao je Gile za Grand.

Inače, ime Sara je biblijsko ime, hebrejskog porekla, sa značenjem boginja, kneginja, žena visokog ranga. Reč Sara na hebrejskom jeziku označava ženu visokog ranga a prevodi se i kao princeza ili boginja ili njena visoka svetost.

amar gile ime deteta

Pevač već ima osmogodišnjeg sina Darisa iz prvog braka i jednogodišnjeg naslednika Zlatana sa sadašnjom partnerkom Minelom, a sa nestrpljenjem čeka dolazak još jednog člana porodice.

-Sad očekujemo novu ili novog člana porodice (smeh).Mada, ja bih iskreno novu, ali Bože moj, neka je živo i zdravo. U novembru ili decembru stiže prinova. Verujte, ovo je najlepša vest koja može da postoji na ovoj planeti i najveće bogatstvo- priznao je pevač za Grand.

Gile je nedavno otkrio da je i tokom suprugine druge trudoće priželjkivao devojčicu.

– Iskren da budem priželjkivao sam žensko dete jer već imam sina, ali je muško. Daris je rekao da ako bude muško da će ga braniti u školi, tako da je srećom muško – rekao je Gile prošle godine nakon što je dobio i drugog naslednika.

amar gile ime deteta

Gile je za Grand nedavno otkrio da planira da organzuje svadbeno veselje i na taj način ozvaniči svoju ljubav sa Minelom. Ali samo pod jednim uslovom.

-Želim da mi Sofra svira na svadbi, bez njega neću da se ženim. Voleo bih da mi peva Saša Matić! Još ne znam, nisam siguran da li će biti veliko slavlje. Mada mislim da će biti manji krug ljudi, oko pedesetak- ispričao je nedavno pevač.

VIDEO Amar Gile čeka treće dete

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić