Ispovest Milice Todorović: „Tata je plakao kad sam odlazila, Saša Popović je brinuo imam li da jedem, a zbog Žike Jakšića nisam nosila suknje“ VIDEO

Pevačica Milica Todorović gostovaće večeras od 22 časa u slavljeničkoj emisiji „Zvezde Granda Specijal“ povodom 25. rođendana „Grand“, a u ekskluzivnom intervjuu za naš portal govorila je o saradnji sa Sašom Popovićem, kao i sa Žikom Jakšićem i nagradi produkcije koja je završila u njenim rukama.

-Čast mi je što sam deo ove kuće već 20 godina, verovali ili ne. Ja sam inače mlada, da znate (smeh). Družimo se već toliko i ja se nadam da će to trajati još dugo– rekla je Milica, a potom se dotakla svojih prvih muzičkih koraka na Grandovoj sceni.

-Kao dete od 13 godina prijavila sam se na audiciju za „Zvezde Granda“ i to je promenilo čitav moj život. Počela sam profesionalno da se bavim muzikom, a sa 14 godina sam se preselila u Beograd i pobedila u takmičenju, na Tašmajdanu ispred 20.000 ljudi. Od tad kreće ludilo– prisetila se pevačica u razgovoru za Grand.

milica todorović selidba u beograd

Milica je istakla i da joj nije bilo lako da se osamostali mnogo ranije od svojih vršnjaka i da se iz rodnog Kruševca preseli u Beograd.

-Sećam se da je moj tata plakao kad smo pravili tu oproštajnu zabavu, sećam se kao juče tog prizora. U dvorištu u Kruševcu smo pravili proslavu moje pobede. Pevala sam, dovela sam svoj tadašnji bend pa smo mi tu nešto pevušili po dvorištu. Sećam se da sam pogledala na klupicu i tata sedi i tužno plače. To je bio jedan zaista tužan prizor. Prišla sam, zagrlila ga i pitala ga što plače, a on je rekao „Ide mi dete iz kuće“. Tako da nije to svejedno za roditelje. Zato sam ja stalno sa mamom, da nadoknadim ono vreme koje nisam bila sa njom. Često znaju da me pitaju zašto provodim toliko vremena sa majkom, ali eto, to je moj odgovor. To je moje pravo i želim da budem sa roditeljima. Tad kad je trebalo nisam bila – prisetila se sa setom pevačica.

milica todorovic 2

Međutim, u teškim trenucima tokom odvajanja od roditelja, „Grand“ je bila pevačicina druga kuća i mesto gde je uvek imala podršku i vetar u leđa.

-Dosta su mi pomogli. Mi smo imali iznajmljen stan na Bežanijskoj kosi gde smo svi iz „Zvezda Granda“ obitavali. Inače, Žika Jakšić i Saša Popović su mi bili kao očevi bukvalno, pošto sam bila jako mlada i tako sam i gledala u njih pa su se oni tako i odnosili prema meni. Nikada neću imati ružnu reč da kažem za te ljude. Imali su toliko obzira prema meni koja sam išla redovno u muzičku školu u Kruševcu. Plaćali su mi autobusku kartu da dođem iz Kruševca u Beograd. Sale Popović bi prišao i pitao me „Mico, je l’ imaš šta da jedeš? Koliko treba da ti dam za autobusku kartu?“. Stvarno su vodili računa o nama. Sva sam se naježila dok se sećam tog perioda– rekla je Milica za Grand i priznala da su joj svakodnevna putovanja veoma teško padala.

-To je bilo jako mučno. Svaki dan autobusom Beograd – Kruševac i obratno. I to sve sa 14, 15 godina -dodala je Todorovićeva.

MILICA TODOROVIC ZGS SNIMANJE 10042024 FOTO MUNJA 8 ok

Milica je otkrila i kakve su joj savete davali „tata Žika“ i „tata Sale“, kako zove Žiku Jakića i Sašu Popovića.

-Žika mi na primer nije dao da nosim suknje. Rekao mi je „Roki, gde ti misliš da ideš sa tom suknjom? Imaš 14 godina“. Posle sam imala problem da obučem suknju, nije mogao da me natera. Stalno sam nosila pantalone i neke kombinezone. I dan danas ne nosim suknje (smeh). „Tata Sale“ je bio uvek brižan. Obojica su bili u „Zvezdama Granda“ nekako jednaki, pošto je tu ideju o muzičkom takmičenju doneo Saša Jakšić Žika iz Nemačke, koliko se ja sećam. Sale je to prepustio njemu skroz i Žika je nas vodio, isprva je on svuda išao sa nama. Vozili smo se kombijem svi zajedno, puštao nam je matrice sa laptopa. Tako da je to generalno Žikin projekat, a naravno da se kasnije i Saša više priključio – ispričala je za Grand.

ZIKA JAKSIC I MILICA TODOROVIC NNKSNIMANJE 04102023 FOTO MUNJA ok 2

Pevačica je otkrila da su joj putovanja sa kolegama bila zamena za ekskurzije na koje nije išla u osnovnoj i srednjoj školi.

-Imala sam druge ekskurzije sa svojim dragim kolegama kombijem kojim smo putovali i bilo je jako zanimljivo. Tu su anegdote koje bih mogla da prepričavam do prekosutra – rekla je Milica i dodala da je podrška koju „Grand“ pruža mladim pevačima neprikosnovena.

-Postoje razna takmičenja, ali ja i dalje tvrdim, i to ne zato što sam ja potekla iz „Zvezda Granda“, nego da je ovo zaista najbolje takmičenje koje traje već 20 godina, najbolja producentska kuća i da svako ko želi da se ozbiljnije bavi ovim poslom da treba da se prijavi na audiciju za „Zvezde Granda“. Svakako je drugi put teži, a zahteva i dosta ulaganja. Snimiti samo pesmu i spot to je preskupo, jednostavno preteško je ako želite sami da krenete. Ovako kad imate podršku jedne produkcijske kuće, tu ste zaštićeni zaista kao beli medved. Imate ugovor koji se poštuje kao svuda u svetu i to je sve fenomenalno – poručila je Milica za Grand.

Milica Todorovic

Miličinu ispovest pogledajte u videu na početku teksta, a dodelu Grandovog priznanja i njeno gostovanje gledajte večeras u 22 časa u slavljeničkoj emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/Grand,
Autor: A.Dačić