Zorica Brunclik otkrila tajnu iz „Zvezda Granda“, Saša Popović nije nju zvao u žiri: „Bili smo kao dva ovna na brvnu“ (VIDEO)

Folk zvezda Zorica Brunclik ostavila je neizbrisiv pečat svojim učešćem u žiriju „Zvezda Granda“, a sad je za naš portal otkrila tajnu sa početka svog učešća u najgledanijem muzičkom šouu.

Zorica je svojim vrcavim i iskrenim komentarima dala nemerljiv doprinos uspehu najveće regionalne produkcijske kuće koja slavi 25 godina postojanja, zbog čega je pevačica i nagrađena, a i sama je svesna da nije nimalo nije lako uspešno postojati dugi niz godina na samom vrhu.

-Divno je kada neko dugo traje, to znači da vredi. Ove godine proslavljam 50 godina diskografije, to je inpozantno i znam šta je kada u nekim kategorijama recimo medija nešto dugo traje. To je dokaz da tu treba obratiti pažnju. Čim sam ja sve godine tu bila, onda znači da to vredi – rekla je Zorica.

zorica brunclik zvezde granda

Zoričino učestovanje u „Zvezdama Granda“ ostavilo je ogroman trag na sceni, a njene kritike i dijalozi jedni su od najgledanijih iz celokupnog muzičkog takmičenja.

-Ja sam u takmičenje mladih nada unela elemente šou programa prvi put. To se dobro primilo isada se svi trude da bude tih elemenata šou programa više nego samog takmičenja pevača, što mislim da treba pronaći neki balans. Inspiracija je evo vaše pitanje, ili vaš gest, izgled, neka gestikulacija. Jednostavno, rodila me majka takvu – otkrila je ponosno Zorica za Grand.

Pevačica je priznala i da li joj bilo teško da stigne sama do svog jubileja, 50 godina diskografske karijere.

-Ne, nije teško nego je strašno. Brzo je prošlo. Samo da izbrojite do 50 pa je mnogo, a kamoli sve ono što sam ja snimila. Sad smo skoro pokušali da dobijemo taj broj pesama i to je više od 500 – istakla je pevačica.

ZORICA BRUNCLIK ZGS SNIMANJE 10042024 FOTO MUNJA 6 ok

Zorica je ta Grand otkrila i kako je bilo sarađivati sa Sašom Popovićem.

-Kada sam ja bila ovde, Saša i ja smo bili kao dva ovna na brvnu. To je bio početak tih elemenata šou programa koji ste zapamtili. I svi su mislili da se mi dogovaramo, da je to po nekom scenariju, a u stvari ne. Mene je on iznervirao u sekundi i ja reagujem i kažem to što imam da kažem. Onda su to videli verovatno po rejtinzima i počeli da računaju da ja moram svaki put da budem inspirativna, da svaki put moram duhovita. Ja sam se jedan dan ućutala i samo sam sedela stiskala one tastere i dolazi Brena, to nikad nećui da zaboravim i kaže mi: „Šta ti je? Hajde malo!“, a ja njoj „Pa čekaj dušo, vidi koliko nas je u žiriju. Pa i vi ste neki žiri gore. Pa šta sam ja, moram svaki put?“. Normalno, nisam dugo izdržala da budem mirna, tako da je to prosto izviralo iz mene. Saša Popović je to prepoznao kod mene, ali posle je to nekako dobilo i neke ozbiljne momente koji se meni nisu dopadali i ja sam im rekla da će napraviti bolji žiri bez mene – ispričala je pevačica.

zorica brunclik 2

Zorica je otkrila i kako je izgledao poziv Saše Popovića da bude u žiriju.

-Nije Popović zvao mene u žiri, on je zvao Miroljuba ili je to bila fora, ne znam iskreno rečeno. On se javio i rekao: „Miroljube, ja bih voleo da ti dođeš u žiri da budeš stalni član“, a on je na to rekao: „Ma nisam ti ja Sale za to, tebi treba Zorica“. Meni je to tako rečeno, i onda su Suzana i Popović došli kod nas kući i krenuli da pričaju na tu temu. Meni je to nekako bio izazov, svidelo mi se, dopalo mi se. I očigledno je da se taj sastav žirija i te generacije pamte i da se samo to spominje. I što je najbitnije, nikada tako kvalitetan sastav žirija više nije mogao da bude, niti će biti. A nikad nije bilo ni da su deca bila toliko srećna i oduševljena da i kad ih kritikujete i kažete nešto ne uzmu za zlo. Ovo je danas malo drugačije, valjda i vreme tako ide tako da mene su oni prevazišli – objasnila je Zorica za Grand.

ZORICA BRUNCLIK I KEMIS ZGS SNIMANJE 06032024 FOTO MUNJA 33 ok

Pevačica je otkrila i tajnu zbog čega je bila omiljena među samim takmičarima.

-Poštujem njihovo biuće jer imam u kući decu u to vreme njihove generacije. NAjlakše je reći nešto ružno nekome, onda bi to izazvalo revolt. Ovako će to izgledati kao dobronamerni savet koji može da uvaži i ne mora. Ali najveća mi je satisfakcija, a prošlo je 10-11 godina od kada sam ja bila članica žirija, i srećem tu decu koji su sada ljudi sa karijerama i pevači. Ne postoji ni jedan koji nije javno rekao „Ali Zorica!“. To je najveća satisfakcija, da vas se sećaju po dobrom – zaključila je pevačica u razgovoru za Grand.

Razgovor sa Zoricom Brunclik pogledajte u videu na početku teksta.

ZORICA BRUNCLIK ZGS SNIMANJE 10042024 FOTO MUNJA 4 ok 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić