Aco Pejović u novom autu stigao na promociju albuma, ceo grad se okretao za besnom mašinom koja vredi više od 100.000 evra VIDEO

Nakon što je prošle nedelje obradovao publiku novim albumom, Aco Pejović danas je okupio pripadnike sedme sile na druženju u poznatom prestoničkom hotelu, gde se pojavio u novom automobilu.

pejovic zz

Pejović je poznat kao veliki profesionalac koji poštuje svoje saradnike, zbog čega se neverovatan broj novinara i fotoreportera okupio na dogovorenom mestu, a dolaskom u novom autu zadivio je okupljenu masu.

image00006 3

Naime, pevač se počastio novom mašinom marke Porše Carera u kojoj se dovezao ispred hotela, a eleganciji i zvuku skupe mašine niko nije odoleo.

image00009

Inače, cena ovog automobila kreće se od 150 hiljada evra pa naviše u zavisnosti od opreme, a verujemo da je Aco ispunio sebi želju i kupio novog četvorotočkaša po svojoj meri.

image00008 1

Žena me je častila. Kad me prijatelji pitaju otkud porše, ja kažem žena mi je kupila poklon. I ja sam njoj uzeo auto, samo što je ona skromna. Nisam ga ukrao, zaradio sam ga, što da ne pokažem. Nemam obavezu nikakvu ni prema kome– otkrio je pevač.

ipiccy image 7 4

Podsećamo, Aco je objavio album sa 12 novih pesama koje koje su odmah ušle u trending na platformi Youtube.

– Album koji je pred vama epilog je svega što sam mesecima sa mnogo ljubavi pripremao kako biste svi zajedno uživali u svakom tekstu, muzici, aranžmanu- kaže Aco Pejović i dodaje:

– Nisam želeo pesmama da delim ljude po žanrovima, već sam svaku pesmu odabrao i otpevao sa mnogo emocija. Siguran sam da će ljudi koji vole ono što ja radim umeti da prepoznaju kvalitet na kome sam insistirao!– izjavio je pevač.

image00004 2

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: A. Dačić,
Autor: S. Čumić/ A. Dačić