Salva emocija: Aco Pejović objavio novi album, pesme već u trendingu VIDEO

0A0A0437

Nakon devet godina, Aco Pejović objavio je svoj novi album „Hotel tuge“!

Diskografska pauza duga gotovo čitavu deceniju, imala je prekide singlovima koje je ova regionalna zvezda veoma uspešno izdavala poslednjih nekoliko godina, a 12 novih pesama zapravo predstavljaju svojevrsno muzičko zagrevanje pred koncertnu letnju turneju.

0A0A0085

„Soba 501″, Poslednji valcer“ i „Baraba“ pesme su kojim je ovaj talentovani umetnik u danima za nama najavljivao svoj album, a kao šlag na torti bila je duetska pesma sa Editom Aradinović „Ako ti zaboravim“, koja je objavljena samo sat vremena pre nego je album izašao.

Album koji je pred vama epilog je svega što sam mesecima sa mnogo ljubavi pripremao kako biste svi zajedno uživali u svakom tekstu, muzici, aranžmanu- kaže Aco Pejović i dodaje:

Nisam želeo pesmama da delim ljude po žanrovima, već sam svaku pesmu odabrao i otpevao sa mnogo emocija. Siguran sam da će ljudi koji vole ono što ja radim umeti da prepoznaju kvalitet na kome sam insistirao!

Za čak četiri pesme sa novog albuma urađeni su video spotovi, dok se kao tekstopisci i kompozitori potpisuju najpoznatija imena regionalne muzičke scene – od Dejana Kostića i Saše Miloševica Mareta do Dragana Brajevića Braje, Dejana Abadića i Saška Nikolića.

0A0A0113

Osim sto su reakcije na nove pesme popularnog pevaca sjajne, te su završile u trendigu na YouTubu, nije izostala ni podrška kolega, koji su nesebično na društvenim mrežama delile oduševljenje novim pesmama.

Zanimljivo je napomenuti i da je porodica poznatog pevača imala aktivno učešce u izdavanju novog albuma, budući da je Pejović sve pesme najpre dao svojim trima ćerkama kako bi čuo i njihov sud! Ipak, poslednju reč, kada je odabiru kompozicija koje će se naći na samom albumu dao je upravo Pejović, koji na regionalnoj muzičkoj sceni važi za velikog profesionalca i perfekcionistu.

U nastavku poslušajte neke od novih pesama, dok ceo album možete poslušati na zvaničnom You Tube kanalu Ace Pejovića.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: Grand