Rodila se ljubav u „Zvezdama Granda“? Julija Petrović sve priznala: „Viđam ga više nego bilo koga“ VIDEO

Julija Petrović ove subote je zablistala na Granodovoj sceni kada je bila dominantnija od Andrijane Petrušovske, a za naš portal progovorila je o ljubavima među kandidatima.

Iako je u ovoj sezoni pokazala vidan napredak, Julija priznaje da nije očekivala direktan prolazak u četvrtfinale.

Još nisam svesna. Iskreno, nisam očekivala i mislim da se to videlo po mojoj reakciji. Pre dve godine ispala sam u četvrtom krugu, a sada sam se trudila da budem što opuštenija i ne opreećujem se dokle ću da stignem– rekla je kandidatkinja.

FILP2517

Julija je priznala i da se nije previše spremala za nastup, ali da je konstantno imala podršku svog mentora.

Nisam se mnogo spremala, ali stalno se čujem sa Đoletom, on stalno drži probe. Mislim da ga viđam više nego bilo koga drugog u poslednjih godinu dana i trudi se oko nas- objašnjava Petrovićeva i dodaje:

Nakada je naporno jer probe traju satima, ali nikada nije dosadno. On nam uvek kaže da se smejemo, budemo veseli i damo sve od sebe- tvrdi Julija.

ko se zaljubio u zvezdama granda

Ekipa našeg portala načula je kako su se rodile simpatije među takmičarima, a ona je te navode demantovala.

Nije to istina. Ja imam dečka i ne postoji ljubav ovde, nije dečko iz „Zvezda Granda„- sa osmehom kaže pevačica.

Ona je nedavno otkrila i da dečko i njeni najbliži koji su joj glavna podrška, nisu u prilici da je vide kako se priprema jer to drži za sebe pre nego što se pojavi na sceni.

-Ja volim sve sama. Sa mentorom ili sama. Vežbam isključivo sama u kupatilu. Dečko svakako mora to da čuje, ali svi su uvek zadovoljni – dodala je Julija čiji ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Julija Petrović live:

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić/K. Marković