Ana Sević ugledala bivšu verenicu Darka Lazića u „Zvezdama Granda“, evo kako je reagovala (VIDEO)

Hamza Gušić predstavio je prošle subote novu pesmu u „Zvezdama Granda“, a u emisiji se pojavila bivša verenica Darka Lazića, Marina Gagić koju je voditeljka Ana Sević odmah primetila.

Naime, Marina je bila model u spotu za Hamzinu pesmu „Holivud“, a dok je spot išao na video volu, Ana je sve sa osmehom posmatrala.

Capture 7

Ana Sević ugledala Marinu Gagić u „Zvezdama Granda“, evo kako je reagovala

Da je naša voditeljka pravi profesionalac dokazala je u razgovoru sa pevačem kada je bez sujete pohvalila numeru, ali i spot.

-Ja moram da pohvalim i spot (Smeh). Upravo sam videla naravno. Želim ti puno sreće, da pesma postigne uspeh kakav očekuješ – rekla je Ana.

HAMZA GUSIC PB ZG SNIMANJE 23042024 FOTO FILIP 8 ok

Kako je i sama Ana nekoliko puta u medijima isticala sa bivšim suprugom Darkom Lazićem je sada u odličnim odnosima, a nedavno su to i potvrdili kada su se zajedno fotografisali na jednom porodičnom slavlju.

ANA SEVIC ZG SNIMANJE 23042024 FOTO MUNJA 3 OK

Podsetimo, Ana je sa suprugom Danijelom prisustvovala svadbi Darka i Katarine, a tada je rekla da je to sasvim normalna situacija i da je srećna što su u dobrim odnosima zbog ćerke Lorene.

-Darko i ja smo bili prijatelji, pre svega smo uvek i bili prijatelji, možda je bilo i bolje da smo ostali prijatelji i zauvek ćemo biti prijatelji – rekla je Ana tada i dodala:

-Bolje da ne savetujem Katarinu, poželela sam joj puno sreće, ona mi je rekla da joj je drago što sam ovde, uzvratila sam. Imamo jednu osobu koja je iznad svega i uvek će biti tu. Darko je svestan da Lorena provodi vreme sa Danijelom i divni su odnosi zaista. Darko i ja smo sa sudom završili, to je bilo još prošle godine, to su bajate priče.

darko lazic i katarina laz

BONUS VIDEO – Ana Sević intervju

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković