Operisan Era Ojdanić: Oglasio se njegov unuk i otkrio u kakvom je stanju folker

Operisan Era Ojadnić

Folk pevač Era Ojdanić operisan je danas u Kliničkom centru. Njegov unuk se oglasio i otkrio da je sve prošlo u najboljem redu.

Čuo sam se sa njim pet minuta pre operacije, Ušao je u operacionu salu oko 10 sati. Operisan je. Sve je ok i zvaću ga kasnije, pošto telefon nije sada od njega– rekao je za unuk Uroš Anđelić za Kurir.

Podsetimo, Ojdanić je imao problema sa bruhom, koji je morao da operiše. On je, kao pravi profesionalac, na dan kad je primljen u bolnicu odradio već unapred zakazan nastup. Naime, pevao je na manifestaciji Jagnjijadi u selu jagnilovo kod Mladenovca.

era ojdanic otkrio da li je u vezi sa ucesnicom zadruge

Inače, Era se oglasio tik pred odlazak na operaciju.

– Za 10 minuta ulazim u operacionu salu. Celokupno osoblje je dobro i ljubazno prema meni, čak su tu i neki lekari kojima sam pevao na svadbi. Odlično se osećam, hvala na pitanju i hvala svima koji brinu za mene, veliki pozdrav za sve – rekao je pevač za domaće medije.

Podećamo,  Era Ojdanić otvorio je za Grand vrata svoje kuće u selu Leskovac nadomak Lazarevca gde poseduje i veliko poljoprivredno imanje.

Ojdanić u svom vlasništvu pored kuće ima farmu, restoran, kao i sada već čuveni motel na Ibarskoj magistrali koji je poklonio naslednicima, a kako izgleda imanje na kome uživa pogledajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Č.