Login/Registracija

Željka Jurišić postala glavna zvezda TikToka! Pevačica RAZVALILA čuveni hit, komentari samo pljušte (VIDEO)

zeljka jurisic 10 ok

Željka Jurišić očarala je milione gledalaca učešćem u dva najpopularnija muzička takmičenja. Prvo je okušala sreću u „Zvezdama Granda“, a onda je zablistala u emisiji „Nikad nije kasno“.

Od tada samo niže uspehe kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. A sada je rešila da se približi i mlađoj publici, pa je otvorila nalog na društvenoj mreži TikTok koji je postao viralan za samo nekoliko dana.

Željka često deli videa, uglavnom kako peva, a jedan snimak je svima privukao posebnu pažnju. Naime na ovom videu ona izvodi čuveni hit Šemse Suljaković „Al proleće novo dođe“ , a sa ovom inerpretacijom postala je glavna zvezda na ovoj popularnoij društvenoj mreži.

Ispod videa su se samo nizali komentari, a kako smo primetili mlađa publika je odlučno prihvatila pevačicu i svakog dana traže neki novi video.

-Pozdrav prijatelji- obratila se kratko svojim pratiocima.

-Ma bravo Željka, To carice, razbila, Naša kraljica, Ubijaš – samo su neki od komentara ispod ovog videa.

Podsetimo, Žekljka je nedavno za naš portal iskreno govorila o karijeri, a spomenula je i Šemsu Suljaković i priznala da je okečivala veću podršku od pevačice tokom takmičenja „Nikad nije kasno“.

-Da sam ljuta nisam, ali razočarana jesam. Mislim da je mogla samo malo više da me podrži u takmičenju, baš iz razloga što sam devedeset posto u takmičenju pevala njene pesme, ali šta je- tu je – rekla je ona nedavno.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković