DAN PUN EMOCIJA: Kaća i Gobelja krstili ćerku, pevačicina princeza zablistala u naručju Andreane Čekić (VIDEO)

ipiccy image 12 3

Danas je poseban dan u domu Gobeljića! Naime, pevačica Katarina Grujić i njen suprug Marko proslavljaju naslednici prvi rođendan, ali su tu priliku iskoristili i da svoju mezimicu Katju krste.

Iako su odlučili da krštenje bude intimno i van očiju javnosti, nekoliko videa na Instagramu bilo je dovoljno da se pokrene lavina reakcija. Kadar male princeze u naručju kume Andreane Čekić dirnuo je srca mnogih.

Za ovaj emotivan dan Andreana je odabrala elegantno plavo odelo, dok je ponosna mama zablistala u nežno roze kombinaciji sa perjem. Eleganciju je ispratio i tata koji se u crkvi pojavio u jednostavnom crnom smokingu.

KACA I GOB

Podsetimo, godinu dana od dolaska naslednice koja je bračnom paru upotpunila život Kaća i Gobelja rešili su da proslave gala, a tačno u ponoć pevačica je svojoj princezi uputila emotivnu poruku.

 Najlepša princezo moja, svaki tvoj pokret, svaki tvoj zagrljaj i poljubac daje mi svu snagu toliko da mogu da poletim! Znam da me Bog zaista voli kad mi je dao ćerku kao što si ti. Danas je veliki dan jer je tebi rodjendan! Poželeću ti samo sreću i ljubav najveću, da te andjeli čuvaju i Bog štiti, a mama će da ti pruži ruku i vodi kroz svet, da bude uvek tu da se ničega ne bojiš! Ostani uvek čarobna kakva jesi, najlepši osmehu, sanjaj, voli, maštaj, raduj se! Voli te mama najviše na svetu. Srećan rodjendan princezo moja – napisala je pevačica.

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović