Login/Registracija

Zorica Brunclik ŽALI samo zbog jedne stvari u karijeri: „To me nije htelo“

Folk zvezda Zorica Brunclik nedavno je dobila Oskar popularnosti u emisiji „Pesmom za dušu“ i to za najbolji koncert u 2022. godini koji je održan kajem juna na Tašmajdanu.

Pevačica ne krije sreću zbog ove prestižne nagrade, ali i otkriva da je dugo priželjkivala neku drugu koji do sada nije dobila.

-Prvi put u karijeri dobijam nagradu za koncert godine, sve sam prošla, nisam dobila jedno nagradu za lepotu, to me nije htelo. Sve sam moguće kategorije prošla kada su nagrade u pitanju, pa i Oskari, ali samo nisam tu kategoriju dobila, ali evo večeras dobijam nagradu za najbolji koncert. To je jedno veliko priznanje, mada je od koncerta prošlo samo nekoliko meseci- rekla je ona.

Zorica je priznala i koliko joj danas prijaju ovakve nagrade nakon toliko godina uspešne karijere i hit pesama koje su ostale upisane kao evergrin numere u narodnoj muzici.

-Kad mi neko kaže pokloni nisu bitni, pa kako nije, meni su bitni. Bitni su mi i pokloni i priznanja, ali zavisi koja, mora da ima neku specifičnu težinu i neko pokriće ta organizacija ili ljudi koji to dodeljuju – dodala je ona i otkrila da li je nekada prebrojala koliko je do sada priznanja dobila u karijeri:

-Nisam, ali sam konstatovala da moramo da olobodimo mesto i da nema gde da stane ova nagrada. Rekla sam Miroljubu da mora da kupi još jednu vitrinu.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković/Ž.Krstić