SMEH DO SUZA! Žika Jakšić i psihologija: „Vi mu tamo bušite po glavi“ (VIDEO)

Capture 3 9

Omiljeni voditelj najgledanije porodične emisije „Nikad nije kasno“ Žika Jakšić uvek nasmeje milionski auditorijum doskočicama i šalama koje se danima prepričavaju.

Tako je bilo i ove nedelje kada je razgovarao sa porodicom kandidata Vladimira Stankovića. Naime, ovaj veteran ima četvoro dece, a tri ćerke su u studiju bodrile tatu.

Najstarija ćerka studira poslovnu psihologiju, a Žiku je inreresovalo šta ona uči na fakultetu i zaista je ušao duboko u ovu specifičnu temu.

-Kakva je to poslovna psihologija, o čemu se tu radi? Znam da imaju prihologija i psihijatrija gde idu ljudi kada imaju probleme, pa dođu, legnu i ispovedaju se – upitao je Žika.

-Nije to tako, ovde je u pitanju više poslovna psihologija. Više je što se tiče ljudskih resursa i te poslovne grane psihologije – odgovorila je Mia voditelju.

Žika je postajao sve znatiželjniji u ovom razgovoru, pa je postavio još pitanja, a publika i žiri nisu mogli da dođu do daha od smeha.

Capture 3 10

-Znači, kad neko hoće da nađe posao, on pošalje podatke i onda dođe kod vas i vi mu bušite po glavi. Šta vi tu gledate, da li je vredan? Zašto on dobije posao, a neko drugi ne, ako recimo imaju istu školu? – nastavio je sa pitanjima Jakšić.

-Mislim da bih morala da budem konkretno u poslu da bih znala na to da odgovorim, još uvek sam na studijama pa ne znam – nadovezala se mlada studentkinja.

Capture 3 11

Žika je na kraju ovaj simpatičan razgovor zaključio svojim šaljivim komentarom, a imao je poruku i za gledaoce.

-Dragi naši gledaoci, došla su nova vremena. Sada kad hoćete negde da se zaposlite, prođete taj prvi intervju, a onda vas čekaju poslovni psiholozi koji vam ulaze u mozak i procenjuju da li ste vi za tu firmu ili niste. Ne može niko da se zaposli ako oni ne kažu da je sve u redu– zaključio je voditelj.

Ako ste propustili emisiju pogledajte je na linku u nastavku teksta:

Foto: youtube/nikad nije kasno,
Autor: A. Milinković