Veteranka sa knedlom u grlu progovorila o najbolnijoj temi: „On će mi faliti do kraja života, sin me drži u životu“

DRAGANA PETROVIC GAGA 41 GOD. BEOGRAD 24

Veteranka Dragana Petrović rodom je iz Paraćina, a već godinama živi u Beogradu. Četrdesetjednogodišnja takmičarka pred našim kamerama otkrila je impresije nakon nastupa i otkrila šta ju je najviše očaralo u emisiji „Nikad nije kasno“.

Divno je bilo zaista, scena i orkestar. Treba živeti za taj trenutak, jednostavno kada sam stala, taj osećaj, nadam se da sam uspela u tome. Od samog početka mi se sviđa ovaj koncept emisije jer je drugačije pevati uz matricu, a drugačije je kada vam orkestar svira uživo. Ovo odgovara mom senzibilitetu – rekla je Dragana.

Za svoj prvi nastup, veteranka je izabrala veoma emotivnu pesmu.

Divno je čuti i izvedbu Maje Odžaklijevske koja ovo predivno izvela još tako 95. Ova pesma je emotivna, divna i poziva na ljubav koja nam svima čini mi se fali. Vidimo svi šta se sve dešava u svetu, nedostaje nam empatija, saosećanje – objasnila je ona, pa smo je pitali da li je pesmu posvetila preminulom ocu:

DRAGANA PETROVIC GAGA 41 GOD. BEOGRAD 8

Da svakako, to je bila njegova velika želja, da jednog dana dođem na ovu scenu. Ranije to nije bilo moguće zbog godina, a on je preminuo u julu. Svesna sam toga da će on meni faliti do kraja života, ali ono što me drži je moje dete koje je budućnost i ono čemu ja treba da se okrenem aiko nikada, do kraja svog života neću prestati da budem tužna.

Na kraju prijatnog razgovora pitali smo takmičarku za šta po njenom mišljenju nikada nije kasno.

Za ljubav i za snove. Težite da ostvarite ono što ste zamislil, a to ne mora da bude samo jedna stvar, samo ono za šta ste se uskom vezali – rekla je veteranka.

Šta je još Dragana rekla pogledajte u VIDEU ISPOD.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk